Marisa Garau

Als je contact op wilt nemen, of meer informatie wilt over Growing Mindfulness en de producten, kun je mij een email sturen.

PO Box 48
0540 Mangawhai, NZ
growingmindfulness.nl

Voor algemene vragen:
klik om bericht te sturen

· · ·

Voor product vragen:
help@growingmindfulness.nl

· · ·

Voor personal coaching:
coaching@growingmindfulness.nl

Mijn naam is Marisa Garau (1968) en ik kan je helpen je je stresslevels te verlagen en je happiness-levels te verhogen met de power van mindfulness.

Burn-out
Mindfulness heeft al jarenlang een enorm positieve impact op mijn leven. Toch was dat ‘t laatste wat ik had verwacht toen ik in november 2005 geveld werd door burn-out.

Behandelkamers
Ik had tien jaar lang mijn eigen reclamebureau in Amsterdam gerund. Mijn reclamecarrière had me een goed salaris opgeleverd, maar ook chronische stress. Dit mondde uit in een schildklierziekte, een oogziekte, spierkrampen, huidaandoeningen en depressie. Pas in het laatste jaar van mijn carrière begon het me te dagen dat er een link moest zijn tussen de stress van mijn zakelijke opdrachten en mijn vicieuze tour langs de behandelkamers van psychologen en specialisten.

Korte duur
Van de ene op de andere dag besloot ik dat het genoeg was. Ik stapte uit mijn eigen bedrijf en met meer dan genoeg spaargeld op de bank kon ik mijn geluk niet op: eindelijk vrij! Maar die opluchting was van korte duur. Binnen no-time viel ik terug in negatieve gedachten over mezelf en mijn leven, dat nu – zonder werk, carrière en maatschappelijk aanzien – natuurlijk nooit meer ‘goed’ zou komen.

Onherkenbaar veranderd
Gelukkig besefte ik toen dat ik die stress veroorzaakte, niet de omstandigheden in de buitenwereld. En zo meldde ik me aan bij een mindfulness-training om mijn bovenkamer voor eens en altijd op orde te krijgen. Sinds dat besluit is mijn leven onherkenbaar veranderd. Ik ben schrijver geworden en mijn mindfulness-boeken zijn in binnen- en buitenland bestsellers. Ik run het online platform Growing Mindfulness – Mindfulness Zonder Zweverigheid, ontwikkel digitale mindfulness-cursussen, blog voor vooraanstaande tijdschriften en websites en bied cliënten individuele begeleiding zodat zij op een mindful manier belangrijke veranderingen in hun leven kunnen doorvoeren. Lees hier wat anderen van mijn aanpak vinden.

Nieuw-Zeeland
Ik ben in 2007 met mijn man en poezen naar Mangawhai in Nieuw-Zeeland verhuisd en hier produceren we onze eigen olijfolie. Daarnaast run ik als cranio-sacraal therapeut een boutique praktijk voor gezelschapsdieren, schrijf historische romans en omdat ik een heuse boeken-nerd ben, onderwijs ik mezelf sinds kort in traditionele boekbindtechnieken 🙂

Mijn artikelen

Mijn boeken

Haal meer uit je leven met mindfulness
Haal meer uit je dip
Faith and Fearlessness

Gratis mindfulness e-boek voor jou

gratis-mindfulness-special-report