Volg je ambitie, blijf leren.. In samenwerking met Springest

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT TRAININGEN & CURSUSSEN
Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?
De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?
Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Assertiviteit trainingen
Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen. Lees meer!

Persoonlijke leiderschap
Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Time management trainingen
Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Effectief beïnvloeden
Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

DE WETENSCHAP VANDAAG

advertentie

MIND
kinderhulp help je mee als collectant?
123test tickets
Masterclass - De Resilient Tribe

MASTERCLASS: DE RESILIENT TRIBE
Antropologie & neuropsychologie

Masterclass met Elke Geraerts, Jitske Kramer.

Dit event vind plaats op donderdag 17 maart 2023
Locatie: Beeld en Geluid, Hilversum
Duur: 9:30 Opening | 17:00 Afsluiting | 18:00 Einde Borrel
Kosten: €544,50 (450,- excl. btw)

Online training - Teamtalk

ONLINE TRAINING: TEAMTALK
Online training met Bregje Spijkerman

Tijdens deze online training ‘Teamtalk’ leer jij (én jouw team) beter presteren en samenwerken.

Locatie: Online
Duur: 12 x 75 minuten
Kosten: €423,50

Online training - Klantgericht verkopen

ONLINE TRAINING: KLANTGERICHT VERKOPEN
Online training met Daniëlle de Jonge

Daniëlle de Jonge zien hoe je acquisitie en relatiebeheer op een moderne manier organiseert zodat je vruchtbare zakenrelaties bouwt die jarenlang blijven bestaan.

Locatie: Online
Duur: 4 tot 6 uur
Kosten: €180,90

Online training - Lean White Belt

ONLINE TRAINING: LEAN WHITE BELT
Online training met Vincent Wiegel, John Maes

Deze online basistraining White Belt legt de basis voor het werken met Lean. We introduceren op een laagdrempelige manier de termen en de begrippen en we leggen uit wat werken met Lean voor organisaties betekent.

Locatie: Online

Benodigd werk- en denkniveau: Minimaal MBO.
Studieduur: 3 uur

Licentieduur: Na aanschaf van deze online training is de licentie een jaar geldig. Gedurende deze periode kunt u de online training volgen.

Kosten: €90,75

Online training - Active Lean Yellow Belt

ONLINE TRAINING – ACTIVE LEAN YELLOW BELT
Online training met John Maes, Vincent Wiegel

Managementboek lanceerde in 2016 de eerste internationaal geaccrediteerde online lean training. Altijd en overal toegankelijk en voordeliger dan traditionele vergelijkbare Lean trainingen.

Locatie: Online
Benodigd werk- en denkniveau: Minimaal MBO.
Studieduur: 8 tot 10 uur.

Licentieduur: De online trainingen van Managementboek hebben standaard een licentie van één jaar. Gedurende deze periode kunt u de online training volgen en na het behalen van uw licentie desgewenst ook nog zaken terug zien. Uiteraard bieden we bij uitzonderlijke situaties verlengingsmogelijkheden.

Kosten: €356,95

advertentie

KetoQuiz Funnel voor Persoonlijk Keto-Dieet Plan