EEN GREEP UIT ONZE MEEST POPULAIRE BOEKEN

MET RUIM 25.000 BOEKEN IS ER VOOR ELK WAT WILS

GEZONDHEID

De leukste boeken voor jouw gezondheid

VEGAN

De leukste Vegan boeken

KOKEN

De leukste boeken om te koken

PSYCHOLOGIE

De leukste boeken voor jouw Mind

Powerfood

Pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle

In 'Powerfood' presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van het leven centraal. Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must! Zeker als je zelf een gezonde variant hebt gebakken.

BESTELGEMAK EN SNELLE LEVERING

Wat je op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, heb je de volgende dag al in huis!

Het emotionele DNA

Gevoelens bestaan niet, zij ontstaan

Wanneer we het over onze gevoelens hebben, kunnen we ze meestal precies omschrijven. Maar hoe ze ontstaan, waar ze vandaan komen en, nog belangrijker, wat ze allemaal met ons doen, weten we vaak niet. Ze dwarrelen als een soort mist door ons hele lijf.

Gratis verzending

vanaf €20,00

Het vrouwenhart werkboek

je hart gezond houden, zo doe je dat!

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek heeft als missie om het vrouwenhart op de kaart te zetten, zodat minder vrouwen zullen sterven aan harten vaatziekten; daar sterven in Nederland elke dag 57 vrouwen aan. Ook zet zij zich op alle fronten in om mensen bewust te maken van de invloeden van een gezonde levensstijl. Het vrouwenhart werkboek is een vervolg op het succesvolle eerste boek Het vrouwenhart van cardioloog dr. Janneke Wittekoek. Met dit informatieve en leerzame werkboek wil dr. Janneke vrouwen motiveren om op een actieve manier aan hun hartgezondheid te werken. Een werkboek vol tips, patiëntenverhalen, invuloefeningen, workoutschema’s en reeds eerder gepubliceerde interviews met onder andere cardioloog dr. Angela Maas, prof. dr Jan Piek, cardioloog Roderik Kraaijenhagen, huisarts Job Nievaart en cabaretier Freek de Jonge. Belangrijk onderdeel van het werkboek: Ken je getallen! Door deze getallen in de gaten te houden, zoals bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker en BMI, weet je waaraan je moet werken om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen.

Naast het traditionele boek ook

e-books, luisterboeken en spellen

Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf

Een inspirerende gids om ook jezelf te worden

Na een toptijd, een topstage en een topbaan volgde een burn-out. Een burn-out op 27-jarige leeftijd.Tijdens haar herstel ontdekte Judith Noordzij beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt.

Advocaat van de duivel

Een praktisch stappenplan voor als je gaat scheiden

Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappenplan dat jou samen met je partner op een logische manier door het scheidingsproces heen helpt.

Niet gevonden wat je zocht?

Klik dan hier

BOOST YOUR MENTAL PERFORMANCE

...