EEN GREEP UIT ONZE MEEST POPULAIRE BOEKEN

MET RUIM 25.000 BOEKEN IS ER VOOR ELK WAT WILS

GEZONDHEID

De leukste boeken voor jouw gezondheid

VEGAN

De leukste Vegan boeken

KOKEN

De leukste boeken om te koken

PSYCHOLOGIE

De leukste boeken voor jouw Mind
Let's Eat

Nooit meer op dieet

Jouw nieuwe way of life begint nu!

Let’s eat! Het nieuwe dieetboek van de zussen van Dutch Diet. De zussen Patricia en Sabrina lanceren hun 2e dieetboek; Let’s eat! En zoals de titel al zegt is het bij dit dieet van belang dat men voldoende eet. Raar, maar waar! Met 8 weekschema’s voor mannen en vrouwen en met meer dan 40 recepten biedt dit mooi vormgegeven boek alles voor een nieuwe, gezonde leefstijl. Dieetboek Let's Eat! Nooit meer op dieet’ is de opvolger van ‘Gewoon, puur en gezond eten’ en komt deze zomer uit. Het boek beschikt over 8 weekschema’s voor mannen en vrouwen met daarbij handige tips. Daarnaast hebben de zussen meer dan 40 gerechten samengesteld. Alle recepten hebben een Hollandse twist en in tegenstelling tot andere crash-diëten waar men zo min mogelijk eet, is het hier van belang dat men voldoende eet. Zo start men bij Dutch Diet de dag met volkorenboterhammen en sluiten ze de dag af met een heerlijke stamppot, maar dan wel anno 2021.

BESTELGEMAK EN SNELLE LEVERING

Wat je op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, heb je de volgende dag al in huis!

Bullseye

de 3de thriller van Vera Stupenea

‘Kijk uit! Mike is terug in je leven.’ Claudia kijkt naar haar Instagram bericht. Wat zou het betekenen? Wie is de vrouw die het bericht heeft gestuurd? En wie bedoelt ze met Mike? Michael van Kessels, een beroemde darter, die Claudia weer volgt op Instagram? Als een thrillerschrijfster vindt Claudia het uiterst interessant om de antwoorden op deze vragen te vinden en gaat ze dus ook op onderzoek uit. Ze spreekt met de vrouw af. En ook gaat ze daten met Michael. Hoe verder ze in haar onderzoek komt, hoe meer ze zich realiseert dat ze moet vrezen voor haar eigen leven. Maar stoppen is voor Claudia geen optie.

Bullseye

Gratis verzending

vanaf €20,00
Jouw Gezondheid

Jouw gezondheid

Wat je zelf kan doen om gezond en gelukkig te leven

Wat je zelf kan doen om gezond en gelukkig te leven. Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Dat voelen we vandaag meer dan ooit. Gezondheid heeft evenzeer te maken met mentaal wel¬bevinden, met vrienden en familie, met zin en betekenis geven aan je leven... Dit boek wil een betrouwbare partner zijn voor jouw gezondheid. Wat kan je zelf doen om die te versterken? Hoe kan je voor jezelf zorgen en voor anderen, hoe herken je wat er scheelt? En voel je je toch niet goed, dan leggen we uit wat je zelf kan doen en wanneer je naar je arts moet, in een handige A-tot-Z. Van ‘aambeien’ tot ‘zweten’: klachten en kwalen die je zelf kan herkennen, voorkomen of laten genezen. Allemaal handvaten om je vooruit te helpen, je kiest zelf of je ze al dan niet ter harte neemt. Met dit boek wil CM Gezondheidsfonds jou inspiratie geven om jouw gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. Zo wordt dit een uitdagend leesboek, maar ook een indrukwekkende gezondheidsgids die in geen enkel Vlaams gezin mag ontbreken.

Naast het traditionele boek ook

e-books, luisterboeken en spellen

Vanavond vegan

Plantaardige gerechten uit de keuken van Oh She Glows

'Dit boek bewijst hoe simpel, heerlijk en leuk een plantaardig voedingspatroon kan zijn. Angela's recepten en tips zullen ervoor zorgen dat je elke avond met plezier wilt koken - ook als het druk is.' Jeanine Donofrio, auteur van Love and Lemons Waar de meesten makkelijk wennen aan geen vlees op brood of plantaardige yoghurt voor ontbijt, kan het weleens lastig zijn om complete gerechten te maken zonder dierlijke producten. Tegelijkertijd zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in een plantaardig(er)e levensstijl. Angela Liddon, een van de bekendste vegan influencers en koks, biedt met Vanavond vegan de oplossing: een boek boordevol plantaardige avondmaaltijden. Maaltijden die zo lekker en makkelijk zijn dat je iedere carnivoor ermee kan verleiden.

Vanavond vegan
Buiten koken

Buiten koken

Dé kookbijbel voor outdoor cooking

Niets gezelliger dan koken in de buitenlucht: rond het kampvuur, bij de barbecue of met een eenvoudig camperoventje. Buiten koken brengt je meer dan 100 heerlijke gerechten waarvoor je geen volledig uitgeruste keuken nodig hebt! Hartig of zoet? Snel klaar of slow cooking? Te bereiden op houtvuur of in de blokhut? Dit basisboek voor outdoor cooking bundelt de heerlijkste ideeën. Een kampvuurlasagne om met zes van te eten, malse ribbetjes met couscous of heerlijke marshmallowhoorntjes: de kampeerkeuken hoeft niet saai te zijn! Bovendien krijg je tips over hoe je je maaltijden al thuis kunt voorbereiden, voor een efficiënte maaltijd in de openlucht. Geschikt voor thuis, rond het kampvuur, bij de BBQ en in je camperoven.

Het is allemaal jouw schuld!

In verbinding naar een respectvolle scheiding

Bijna 40% van alle huwelijken eindigt tegenwoordig in een scheiding. Iets dat vanuit veel liefde is ontstaan, kan heel pijnlijk eindigen. Vaak gaat er aan een scheiding al een lange voorgeschiedenis vooraf waarbij beide (ex)partners elkaar over en weer gekwetst hebben en de emoties steeds hoger oplopen. We leggen de schuld bij de ander en raken daardoor steeds verder verwijderd van elkaar en van onszelf. In Het is allemaal jouw schuld leert Willemijn van Strien de lezer haar of zijn eigen aandeel te nemen in het conflict. Daar komt heel wat bij kijken waar we ons niet bewust van zijn. Iedereen kan leren hiermee om te gaan, maar tegelijkertijd komen we erachter dat hoewel de oplossingen simpel zijn, de toepassing niet eenvoudig is. Zeer vroeg aangeleerde patronen blijken het aanleren van nieuw gedrag in de weg te zitten. Dit boek geeft je de handvatten om de relaties in je leven te verbeteren, zelfs als een scheiding onvermijdelijk is. Zodat je misschien niet meer als geliefden, maar wel als co-ouders of ex-partners een blijvend goede relatie kunt hebben.

Het is allemaal jouw schuld!

Niet gevonden wat je zocht?

Klik dan hier

BOOST YOUR MENTAL PERFORMANCE

...