WoMagazine.nl is een Online Magazine met een sterke focus op Health & Lifestyle
De doelgroep is iedereen die van de gezonde dingen in het leven houdt en op zoek is naar inspiratie, de laatste gezondheidstips, een gezondere lifestyle en mindset om zo de kwaliteit van het leven te verhogen.

Persoonlijk contact
Neem voor vragen of opmerkingen contact op met onze support afdeling via het tel. 020-7173781. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Je betaalt voor dit nummer alleen de gebruikelijke belkosten.

Kennismaking
Neem voor een nadere kennismaking contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan z.s.m contact met je opnemen.

Redactionele vragen?
Redactionele vragen over WoMagazine, artikelideeën of persberichten kan je sturen aan info@womagazine.nl. Wij ontvangen dagelijks veel berichten en kunnen niet op elk bericht individueel reageren.

De redactie is telefonisch niet bereikbaar voor vragen over (eventuele) publicaties.

Adverteren?

WoMagazine is een dynamisch en ambitieuze organisatie dat zorgt voor meer naamsbekendheid. Met display in beeld of video laat je jouw boodschap zien op de juiste plek.

Klik hier voor de mogelijkheden en tarieven.

(Gast)bloggen op WoMagazine.nl?
Deel jouw content met de lezers van WoMagazine!

Ben jij een deskundige/specialist/contributor op één of meerdere gebieden? Zoek je een platform om op te publiceren omdat jouw content het verdient om gelezen te worden? Word dan gastblogger op WoMagazine.nl!

Neem contact op via ons contactformulier en vraag naar de voorwaarden.

Contactformulier!

  Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.
  Tip de redactie!

  WoMagazine participeert in diverse marketing programma’s, dat houdt in dat wij commissies ontvangen voor aankopen middels links van samenwerkingspartners.

  VERTEL EEN ANDER OVER DEZE WEBSITE

  Ken je iemand die ook iets aan deze website zou hebben?
  Deel dit gemakkelijk via het kanaal van jouw keuze.

  facebook twitter linkedin

  MEEST RECENTE BERICHTEN