Let’s eat! Het nieuwe dieetboek van de zussen van Dutch Diet

De zussen Patricia en Sabrina lanceren hun 2e dieetboek; Let’s eat! En zoals de titel al zegt is het bij dit dieet van belang dat men voldoende eet. Raar, maar waar! Met 8 weekschema’s voor mannen en vrouwen en met meer dan 40 recepten biedt dit mooi vormgegeven boek alles voor een nieuwe, gezonde leefstijl.

Dieetboek Let's EatLet’s eat!
‘Let’s eat! Nooit meer op dieet’ is de opvolger van ‘Gewoon, puur en gezond eten’ en komt deze zomer uit. Het boek beschikt over 8 weekschema’s voor mannen en vrouwen met daarbij handige tips. Daarnaast hebben de zussen meer dan 40 gerechten samengesteld. Alle recepten hebben een Hollandse twist en in tegenstelling tot andere crash-diëten waar men zo min mogelijk eet, is het hier van belang dat men voldoende eet. Zo start men bij Dutch Diet de dag met volkorenboterhammen en sluiten ze de dag af met een heerlijke stamppot, maar dan wel anno 2021.


Zomerse gerechten en feestjes

Zomerse gerechten en feestjesMet de zomervakantie voor de deur is er ook aandacht besteedt aan de gezellige momenten met familie en vrienden. Het kan en mag weer en daarom geven de zussen tips voor een heerlijke barbecue à la Dutch Diet en delen ze hun favoriete zomerse drankjes. Deze drankjes komen niet uit een pak, maar maken ze natuurlijk helemaal zelf. Ook stippen de zussen de valkuilen voor een feest nog aan in het boek, zodat men deze hindernis met gemak verslaat.

Jouw nieuwe way of life
Naast het volgen van dit vernieuwende dieet staat het veranderen van de mindset centraal. Het boek biedt de deelnemer diverse handvaten en daarnaast kan men altijd terugvallen op de zussen middels coachsessies. Patricia deelt in dit boek zelfs haar persoonlijke verhaal en vertelt over haar strijd met eten. “Veel mensen zullen een haat-liefdeverhouding hebben met eten. Dat heb ik ook gehad en ik weet hoe eten en je mindset je leven kan beïnvloeden. Ik wilde daarom graag mijn verhaal delen. Ons doel is immers om mensen te helpen en dat kan alleen maar als je eerlijk en open naar elkaar toe bent. No-nonsese dus!”, aldus Patricia. En no-nonsense is waar het om draait bij Dutch Diet. Geen ingrijpende aanpassingen, maar alles voor een gemakkelijke weg naar een nieuwe way of life!

Meer weten over Dutch Diet? Kijk dan op www.dutchdiet.nl.
Je kunt Dutch Diet volgen op Instagram of via Facebook.

Winactie
WoMagazine mag namens Dutch Diet 5 boeken ‘Let’s Eat’ – het 2e dieetboek de zussen Patricia en Sabrina cadeau doen t.w.v. € 19,95.

Zo doe je mee
Wil je ook kans maken op deze winactie?
Meld je dan vóór 05 augustus 2021 aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Ben je al aangemeld en wil je ook kans maken op deze winactie?

Meld dit dan via ons contactformulier.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd.
Je kunt het boek hier bestellen.

Door je aan te melden op de nieuwsbrief en deel te nemen aan de winactie, legt WoMagazine persoonsgegevens vast. Bij deze winactie gaat het om voornaam, achternaam en e-mailadres. Bij deelname stem je in met het verwerken van deze persoonsgegevens in overeenstemming met de privacy voorwaarden. De winnaars krijgen na 15 augustus 2021 bericht. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Het deelnemen aan deze winactie is niet meer mogelijk.
Houdt onze website en de nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe winacties.