Detox-sap is een drank gemaakt van ingrediënten die helpen bij het reinigen van de lever, en zijn in staat om de afgifte van onzuiverheden, die het lichaam overbelasten, te stimuleren.

Deze naam, detox, is afgeleid van het proces van detoxificatie, uitgevoerd door de lever. De lever zet de gifstoffen van dag tot dag om in stoffen die worden geëlimineerd door urine en uitwerpselen.

Waarom detox-sap?
Wist je dat je eten je lichaam “smerig” kan maken? Dit komt doordat stoffen zoals pesticiden, natrium en vetten die deel uitmaken van ons voedingspatroon, verbonden zijn met resten van medicijnen, kleurstoffen en vervuiling. Acne, hoofdpijn, obstipatie en zelfs de moeilijkheid om af te vallen zijn enkele van de symptomen van de accumulatie van toxines.

Voedingsdeskundigen adviseren dagelijks gebruik van detox-sappen, bij voorkeur op nuchtere maag, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt bevorderd. De tip is om de detox-sappen te combineren met een uitgebalanceerd dieet, om beter te kunnen genieten van de voordelen van de drank voor het lichaam. Als je een ziekte hebt die gerelateerd is aan vocht retentie, gecontroleerde medicatie neemt, diabetes hebt of andere specifieke klachten, raadpleeg dan jouw arts. Hij kan je op de juiste manier informeren over de voedingsmiddelen die moeten worden vermeden bij het maken van de recepten voor detox sap.

De voordelen van detox-sappen
Het lichaam zuiveren op zich is al een groot voordeel om te beginnen met het innemen van detox-sappen, daarnaast verbetert het de concentratie en geheugen, helpen bij gewichtsverlies, vermindert lichamelijke klachten, verbetert de slaapkwaliteit, verhoogt je energieniveau, elimineer toxines.

Ze zijn rijk aan vitamines, essentiële mineralen en vezelbronnen
Verbetert de spijsvertering, versnelt metabolisme, helpt het immuunsysteem te versterken en draagt bij aan het behoud van huid, haar en nagels!

- Advertisement -