Wie zei dat massage alleen nuttig is als het ontspannend is? Het voordeel om ons een aangenaam gevoel van welzijn en volheid te geven, is slechts één van de vele voordelen van deze techniek.

Het gezicht is één van de beste plaatsen om de magische aanraking van esthetische professionals te ontvangen, die kunnen variëren van gezichtsuitdrukking tot het bevorderen van cel verjonging.

Net als ons lichaam bestaat ook ons gezicht uit verschillende spieren. Deze spieren worden door ons vaak gebruikt om te praten, eten of anders wanneer we een gezichtsuitdrukking aannemen. Alle uitdrukkingen die we doen vereisen het gebruik van verschillende spieren en die spieren kunnen gespannen worden.

Om te glimlachen, huilen, boosheid, ongeduld of een andere emotie uit te drukken, gebruiken we verschillende gezichtspieren. Wanneer we onze ogen belasten om te zien, wanneer we geeuwen en voor zoveel andere activiteiten, zijn de spieren van het gezicht ook vereist, en dat is waarom, aan het einde van een dag, na het aannemen van verschillende uitdrukkingen, we het betrokken of geconcentreerde gezicht, de spieren van het gezicht, rimpelen als ze worden gespannen.

Voor elke uitdrukking die we geven, hebben we verschillende spieren nodig, en als we bijvoorbeeld boos of verdrietig zijn, hebben we ongeveer 100 spieren op ons gezicht nodig om onszelf te kunnen uiten. Er zijn veel bewegingen die we nodig hebben van het gezicht, en daardoor wordt ze ook moe en verdient speciale zorg.

Nou, als je het nog niet wist, ontdek het nu: gezichtsmassage is in de mode en kan je enorm veel vreugde brengen, naast het gevoel van eigenwaarde daarboven met de resultaten en met de juiste producten, blijft je gezicht gehydrateerd, zacht en gerevitaliseerd met verbeterde toon. Het is bijna alsof je naar de sportschool gaat om je gezichtspieren te trainen, dankzij de esthetische methoden die de bloedcirculatie activeren en de huid en spieren versterken.

Lees voor meer informatie over de voordelen van gezichtsmassage dit bericht hieronder en leer de velen kennen die gezichtsmassage je kan brengen!

1. Verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedcirculatie
Zoals elk type massage, stimuleert het gezicht de bloedsomloop in de regio, wat een helderder en levendiger aspect aan het gezicht geeft. Bovendien helpen cirkelvormige bewegingen om dode huidcellen te verwijderen, waardoor het uiterlijk van de huid wordt vernieuwd.

2. Vermindert donkere kringen
Gezichtsmassage kalmeert in hoofdzaak donkere kringen en wallen onder de ogen. Heb je een feestje en heb je hulp nodig om je huid voor te bereiden op make-up? Doe eerst een gezichtsmassage behandeling.

3. Verbetert de elasticiteit van de huid
Het onderhoudt de huid met een gezonde natuurlijke toon en met elasticiteit en bestrijdt zo de rimpels en het verslappen van het gezicht.

4. Verbetert het uiterlijk van rimpels
Massage helpt de elasticiteit van de huid te herstellen, elimineert dode huidcellen en om deze reden helpt het om het uiterlijk van rimpels te verbeteren, die vaak zichtbaar kunnen zijn vanwege huidvermoeidheid.

5. Gezichtsverjonging
Na een gezichtsmassage voelt je huid op jouw gezicht gladder, de spieren lichter, zul je de verbetering in uiterlijk opmerken door voeding, het minimaliseren van rimpels en lijnen en de verjongende werking van de massage opmerken.

Gezichtsmassage is geïndiceerd voor:
Vrouwen van alle leeftijden, vanaf de adolescentie en met alle huidtypen. De enige contra-indicatie is voor iemand met een ontstekingsproces of een infectieziekte, omdat massage daardoor het probleem verergert.

Vorig artikel5 soorten thee om cellulitis te behandelen en/of te voorkomen
Volgend artikelVoedingsmiddelen tijdens de menopauze