Heb je gehoord van thermogene dranken? Nog niet? Nou, weet dat ze geweldige bondgenoten zijn voor diegenen die willen afvallen! In de zoektocht om de extra kilo’s te verminderen, hebben mensen verschillende alternatieven nodig om het metabolisme te versnellen. Naast lichaamsbeweging en goede voeding zijn thermogene dranken geweldige opties.

Wat zijn thermogene dranken?
Gewichtsverlies is niet het enige voordeel van thermogenics. Wil je weten wat de anderen zijn? Neem een kijkje:
• vermindert de eetlust
• verbetering van de bloedcirculatie
• helpt bij de spijsvertering
• hulp bij de verwijdering van gassen

Thermogenics hebben verschillende vormen van consumptie. Groene thee kan bijvoorbeeld tussen de maaltijden worden ingenomen. Gember kan aan sappen worden toegevoegd.

Hoe kan thermogenics in het dieet worden opgenomen?
Er zijn verschillende manieren om thermogenics in uw dagelijks leven op te nemen. Gebruik ervan in drankjes is een van de gemakkelijkste. Laten we wat bekijken?
• Mandarijnsap met gember: een ideale optie om verkoudheden te voorkomen en best smakelijk te maken. Voeg gember gewoon toe wat je wilt. Als je wilt, kun je andere vruchten of combinaties van jouw keuze gebruiken
• Canela: voeg deze specerij toe aan elke drank die je wilt, bijvoorbeeld in theeën
• Koffie: de drank verhoogt de adrenaline van het lichaam en heeft ook thermogene werking. Pas op dat je het verbruik niet overdrijft, anders kunnen de effecten worden omgekeerd
• Koud water met citroen: het ijskoude water gewoon voldoen aan de thermogene functie, omdat het lichaam nodig heeft om meer calorieën besteden aan te passen aan de lichaamstemperatuur. Bijgevolg versnelt het de stofwisseling. In het geval van citroen draagt het bij aan verschillende voordelen, zoals het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en het verbranden van vetten.

Nu je weet wat thermogene dranken zijn en hoe je ze kunt consumeren, kun je ze gemakkelijk aan je routine toevoegen. Vermeldenswaardig is dat overmatige consumptie ook bijwerkingen kan hebben. Het is dus belangrijk om te weten hoe het te gebruiken.

Vorig artikelHet volgen van een gezond dieet vermindert het risico op kanker
Volgend artikelVoedingsmiddelen die rijk zijn aan Leucine