Er zijn zoveel verschillende soorten relaties waarmee je de rest van je leven verbonden blijft.

Als je je perspectief kunt veranderen door naar alles om je heen naar binnen te kijken, zal je zien dat liefde er altijd voor je is geweest. Er zijn zoveel verschillende soorten relaties in de wereld, maar we weten zeker dat er meer soorten relaties zijn dan alleen degenen die we kennen.

Hoe zorg je voor jezelf, je familie, vrienden, huisdieren, werk, hobby’s, financiën en zelfs je eigen gezondheid en welzijn?

Wat kun je vandaag doen om meer liefde voor jouzelf en bovengenoemden te tonen? Het is het mooist en straalt naar buiten als je voor jezelf zorgt.

Misschien is het net zo eenvoudig als meer water drinken, of ’s ochtends niet door je telefoon scrollen en misschien zelfs een beetje aan lichaamsbeweging doen.

Door de ruimte te eren die je nodig hebt om te groeien, verdiep je je verbinding met jezelf en met alle anderen die je constant wilt vullen.

Het is een gevoel van vrede, acceptatie, overgave en vreugde; het wordt Soul Love (zielenliefde) genoemd als je weet hoe je zo diep van jezelf kunt houden. Je vergeeft jezelf voor alles wat je in het verleden hebt gedaan en waar je lange tijd niets aan hebt gehad; je accepteert het allerhoogste goed en geeft elke controle op die je ooit over jezelf had. Het ging nooit echt over jou, maar over de wereld om je heen en de mensen van wie je houdt.

Men verheugt zich over het feit dat alles op goddelijke timing werkt, en wanneer men zich vast voelt zitten, zend men liefde naar anderen en dient men hen. Dit is het recept om van anderen te houden; wat kun je vandaag doen om van jezelf en anderen om je heen te houden?

Vertel je moeder of je partner hoeveel je van ze houdt en voor hen zorgt, of stuur zelfs een handgeschreven briefje naar een vriend met wie je al heel lang geen contact hebt gehad. Onthoud hoe je je voelt als je opstaat en koffie gaat drinken; weet je nog hoe het voelt om op te staan ​​voor je koffie?

Kleine acties zoals deze kunnen een groot verschil maken, en als je meer liefde wilt, moet je liefdevoller zijn voor jezelf en anderen. Laat ze zien dat als ze meer licht in hun leven willen, ze dat licht kunnen laten schijnen door hun daden en niet door hun woorden.

Hoe kunnen we besluiten om ons allerhoogste zelf in het huidige moment naar voren te brengen in plaats van liefde aan ons voorbij te laten gaan? Hoe zit het met onszelf, ongeacht wat er in ons verleden is gebeurd, en hoe we voor onszelf kunnen beslissen hoeveel we anderen, onze familie, vrienden of zelfs onszelf willen liefhebben, ongeacht het verleden?

Geloof kijkt naar beneden, liefde kijkt omhoog en liefde wordt door ons allemaal bekeken, ongeacht leeftijd, geslacht, ras, religie, etniciteit, seksuele geaardheid of genderidentiteit.

Beeldcredit: Shaira Dela Peña
Vorig artikelKoud of warm douchen: wat is beter?
Volgend artikelHoe je jezelf kunt afsluiten