Selderijlimonade met gember en kurkuma

Zelf een Selderijlimonade met gember en kurkuma maken?
Met dit recept zet je in een handomdraai een heerlijke Selderijlimonade op tafel. Bekijk hier de ingrediënten en bereidingswijze!

Ingrediënten

  • 1000 ml water
  • 90 gram bleekselderij
  • 50 gram verse gember
  • 8 gram verse kurkuma
  • 1 limoen
  • 2 citroenen
  • 0,5 theelepel peper
  • ijsblokjes

Benodigdheden

  • krachtige blender
  • zeef
  • keukenweegschaal
  • citruspers
  • mes
  • snijplank
  • theelepel
  • kan / karaf
  • ijsblokjesvormen

Bereidingswijze

  1. Was de bleekselderij, kurkuma en gember, hak ze klein en doe ze in de high-speed blender
  2. Voeg water toe (Als alles niet in de hogesnelheidsblender past, voeg dan op het einde gewoon het resterende water toe)
  3. Voeg het citroen- en limoensap en de peper toe
  4. Pureer alles
  5. Passeer de bleekselderijlimonade door de zeef
  6. Serveer met ijsblokjes naar wens

10 min bereiden
Aantal porties: 4

Dit recept word je aangeboden door Wundersprosse.
Vorig artikel6 krachtige theeën voor een betere nachtrust
Volgend artikelGlutenvrije granen verrijken het dieet tegen coeliakie