Zelf een Selderijlimonade met gember en kurkuma maken?
Met dit recept zet je in een handomdraai een heerlijke Selderijlimonade op tafel. Bekijk hier de ingrediënten en bereidingswijze!
Ingrediënten
- 1000 ml water
- 90 gram bleekselderij
- 50 gram verse gember
- 8 gram verse kurkuma
- 1 limoen
- 2 citroenen
- 0,5 theelepel peper
- ijsblokjes
Benodigdheden
- krachtige blender
- zeef
- keukenweegschaal
- citruspers
- mes
- snijplank
- theelepel
- kan / karaf
- ijsblokjesvormen
Bereidingswijze
- Was de bleekselderij, kurkuma en gember, hak ze klein en doe ze in de high-speed blender
- Voeg water toe (Als alles niet in de hogesnelheidsblender past, voeg dan op het einde gewoon het resterende water toe)
- Voeg het citroen- en limoensap en de peper toe
- Pureer alles
- Passeer de bleekselderijlimonade door de zeef
- Serveer met ijsblokjes naar wens
10 min bereiden
Aantal porties: 4