Tamelijk rijk aan voedingsstoffen, bieden cashewnoten tal van gezondheidsvoordelen door antioxidanten, vitamine E, magnesium, kalium, fosfor en vezels. Deze stoffen voorkomen de veroudering van cellen, zijn nodig voor de vorming van rode bloedcellen en spierweefsel, helpen bij het beheersen van de bloeddruk, werken op de vorming van botten en tanden en helpen bij het functioneren van de darm.

Dit cashewnoten cheese-recept is gemakkelijk en heerlijk op elk moment van de dag. Probeer het te eten met rijstcrackers of brood.

Ingrediënten

  • 1 kopje cashewnoten (tenminste 4 uur laten weken)
  • 1 teentje knoflook
  • ½ theelepel zout
  • ½ citroensap
  • zwarte peper naar smaak
  • 1 eetlepel voedingsgist
  • 1 eetlepel kurkuma poeder

Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten in de blender en klop langzaam met water toevoegen tot de consistentie van de kaas.

Vorig artikelProbiotica rijke voeding
Volgend artikel6 gewoonten om de slaapkwaliteit tijdens de pandemie te verbeteren