Quinoa is lekker en biedt vooral voor veganisten/vegetariërs een aantal gezondheidsvoordelen.

Ingrediënten
• 1 eetlepel kokosolie
• 1 teentje knoflook, gehakt
• 1 kleine ui in blokjes gesneden
• 270 g gehakte champignons
• 10 roosjes gehakte broccoli
• 1 fijngehakte courgette
• ½ kopje maïs
• ½ kopje gekookte erwten
• ½ kopje geraspte wortel
• 3 kopjes gekookte quinoa
• 1 eetlepel geraspte gember
• 3 eetlepels lichte tamari saus
• 1 kopje gehakte bieslook
• 1 takje peterselie(garnering)

Bereidingswijze
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg knoflook, gember en ui toe en bak deze voor een paar minuten. Voeg gehakte champignons, broccoli, wortels en courgette toe. Laat een paar minuten koken tot de groenten zacht zijn en roer regelmatig. Voeg de maïs, erwten en quinoa toe. Laat nog een paar minuten koken en roer goed om de hitte te verdelen. Voeg de tamari saus toe en meng goed. Voeg vervolgens de bieslook en peterselie toe.

Vorig artikelPassievruchtensap recept met gember en citroen
Volgend artikelChoco Avocado mousse