Oude en nieuwe tips om te investeren in de relatie met jezelf en met jouw partner!

Goed we zijn gesetteld, en nu? Zou het allemaal vanzelf tot een happy einde komen en sterven we gelukzalig in de armen van de ander? Lijkt mij heerlijk!

Tot die tijd ga ik ervan uit dat om het leuk te houden ik mijn aandeel mag leveren om de boel draaiende te houden. Net als bij mijn werk, mijn auto, mijn vriendschappen, mijn vrienden en familie…

Hierover ga ik in gesprek met mijn man maar zeker ook met mensen die al in lange relaties zitten of er in hebben gezeten.

Om je te inspireren met een leuk plan om samen met je lief het vooral enorm fijn te houden onderstaand een inventarisatie en tips waar je blij van wordt.

– Kleed je leuk, een combinatie vinden van waar jij je lekker in voelt, je mooi in voelt en waarvan je weet dat je lief het ook waardeert.

– Plan leuke dingen zoals vakanties, een weekendje weg, een etentje, bezoekjes aan leuke mensen, een avondje uit of een avondje niksen samen. Verheug je op dingen die gaan komen. Even uit je dagelijkse leven weg verfrist vaak, en je bouwt samen herinneringen op. Dat is fijn om op terug te kijken.

– Ga naar een relatietherapeut als je relatie niet fijn is. Kijk wie wil investeren, want wie niet investeert in zijn of haar relatie is namelijk al aan het vertrekken uit die relatie. Ook bij tegenslagen is investeren in het contact met elkaar belangrijk om samen sterker te staan.

Heb je tips? mail dan naar: info@123marryme.nl

Vorig artikelDe voordelen van een warm bad nemen voor slapen gaan
Volgend artikelWereld Niet Roken Dag: word én blijf rookvrij