Iedere relatie en zeker een huwelijk begint vol hoop, geloof en liefde. We zitten in een energie die vol belofte is en een flow die vaak vanzelf stroomt. Verliefdheid maakt alles wat lichter en leuker. Liefde ook, maar dan op de lange termijn, en op lange termijn iets laten slagen gaat beter met een plannetje. Dat doe je toch ook met je auto, of je gezondheid, of je werk/ bedrijf? Zonder doel wordt het misschien wat rommelig.

Om je te inspireren met een leuk plan om samen met je lief het vooral enorm fijn te houden onderstaand een inventarisatie en tips waar je blij van wordt.

– Elkaar aan blijven raken. Plagend, lief, masseren, begrijpend, een knuffel, een kus. Niet die automatische piloot welterusten kus of welkom thuis kus. Dan maar wat minder vaak, maar spontaan, en echt gemeend!

– Wat gebeurt er als jullie een avond de tv en de gsm uit zetten? Zonder plan in dezelfde ruimte zijn. Reclamefolders/ tijdschriften lezen, ideeën of zorgen spuien, een fotoalbum maken samen, een spelletje doen, wandelen? Het kan even vreemd aanvoelen, maar in stilte samen zitten en genieten van je eigen gedachten of een gesprek laten ontstaan vind ik echt fijn.

– Een of twee keer per jaar samen zitten, wat gaat er goed? Vier het! Wat zijn de gezamenlijke doelen en wat de persoonlijke? Oud en nieuw en de langste dag in de zomer zijn mooie data hiervoor, zeker als je van tradities en rituelen houdt. Met twee personen je energie richting een gezamenlijk doel zetten versterkt de snelheid. Bewust stil staan bij wat je graag wil neer zetten in de toekomst geeft helderheid en verbinding.

Heb je tips? mail dan naar: info@123marryme.nl