Is je haar zwak, broos, beschadigd, droog, of heb je last van roos en haaruitval? Ervaar dan de voordelen van castorolie.

Castorolie of wonderolie kan de groei van micro-organismen zoals bacteriën en schimmels voorkomen die de gezondheid van je hoofdhuid kunnen beïnvloeden en zo kan haaruitval worden voorkomen. Het bevat veel gunstige en natuurlijke vetzuren die de haargroei stimuleren en hoewel het geen wondermiddel tegen kaalheid is, kan het worden gebruikt als een natuurlijk hulpmiddel om haaruitval te verminderen en het haar dikker en sterker te laten worden.

Als haarverlies te wijten is aan genetische factoren, zal het gebruik van castorolie als behandeling tegen haaruitval het probleem niet genezen maar het kan echter helpen de snelheid te minimaliseren.

Voordelen van castorolie voor het haar
Dit product heeft zowel hydraterende als reinigende eigenschappen voor de hoofdhuid:

Restauratie en groei van sterker haar
Dankzij omega 6 en omega 9 kan castorolie het haar meer volume geven. Dit komt omdat dit vetzuur de hoofdhuid en de haarzakjes (waar het haar ontstaat) stimuleert, waardoor het haar wordt versterkt.

Deze voedingsstoffen helpen ook de uitstraling van het haar te verbeteren, omdat het de haarschubben dichtmaakt, waardoor het haar niet droog en pluizig wordt, maar juist meer glans en een gezonde uitstraling krijgt.

Castorolie, wanneer het direct in de hoofdhuid wordt gemasseerd, stimuleert de groei van sterk, gezond haar omdat het de bloedcirculatie verbetert, wat van vitaal belang is bij het stimuleren van de haargroei.

De applicatie vereist geen speciale voorbereiding: gebruik de castorolie direct op de hoofdhuid en masseer het haar gedurende ongeveer 5 minuten. Wikkel je haar daarna in een droge handdoek en laat het product enkele uren inwerken. Was dan je haar grondig met een reinigende shampoo.

Vorig artikelVegan ketchup
Volgend artikelGinseng helpt stress verlichten