Gewichtsverlies met aubergine is een efficiënte manier om buikvet te verliezen omdat het de honger enorm vermindert en helpt bij het elimineren van vet. Eet elke dag aubergine vezels die helpen bij het goed functioneren van de darm en bij het bestrijden van slechte cholesterol en slechte spijsvertering.

Om af te vallen, moet je deze groente overdag in verschillende recepten gebruiken en veel aubergine water drinken, dat de huid hydrateert en een verzadigingsgevoel geeft. Dit zijn de beste recepten met deze groente om te slagen in het dieet en het gewichtsverlies te verhogen.

1. Auberginewater
Het aubergine water doet het heel goed voor de gezondheid, zelfs in sommige gevallen “wonderbaarlijk water” genoemd. Naast het feit dat het geweldig is om ons lichaam van energie te voorzien, is aubergine water geweldig om af te vallen en onze gezondheid te verbeteren, en hoewel aubergine water op zichzelf goed is, zullen we ook onderzoeken waarom het goed is om aubergine water te consumeren en hoe het zijn effecten versterkt als we citroen toevoegen op het moment dat we het consumeren. Dit water kan de hele dag door worden ingenomen door normaal water te vervangen.

Ingrediënten
• 1 aubergine
• 1 liter water

Bereidingswijze
Schil en snijd de aubergine in blokjes, laat hem een nacht in water weken. Blend ’s morgens alles in de blender, zeef en drink de hele dag door.

2. Aubergine detox sap
Dit sap kan worden gebruikt als ontbijt- of middagsnack, ideaal voor het bevochtigen van het lichaam en bestrijden van constipatie.

Ingrediënten
• ½ aubergine
• 1 blad kool
• 1 citroen geperst
• 1 theelepel gemberpoeder
• 1 glas kokoswater

Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten in de blender en drink het koude sap. Naast het verhogen van de inname van aubergines, is het ook belangrijk om een gezond vezelrijk dieet met weinig vet te eten en minstens 3 keer per week lichaamsbeweging te doen om het metabolisme en gewichtsverlies te verhogen.

Vorig artikel8 kwaliteiten voor een vreugdevol leven
Volgend artikelWaarom hebben zoveel mensen problemen met gluten?