Er is niets vervelender dan het hebben van een koortslip.
Een koortslip is een besmettelijke infectie van het Herpes Simplex virus en heeft de neiging om het lichaam aan te vallen in situaties waar het immuunsysteem verzwakt is.

Een koortslip gaat vaak gepaard met koorts, vaatziekten, stressvolle situaties en perioden van extreme hormonale verandering.

De meest voorkomende oplossing van dit probleem is een speciale zalf die kan worden gekocht bij de apotheek. Echter, als je een koortslip hebt en de voorkeur hebt om deze te behandelen op een natuurlijke manier, dan zijn hier 2 soorten etherische oliën om je snel en efficient te helpen om van koortsblaasjes af te komen.

1. Etherische peppermuntolie
De etherische peppermuntolie heeft antivirale eigenschappen, en zorgt tevens voor een frisse adem. Het enige wat je hoeft te doen is een wattenstaafje in de olie onderdompelen en deze 3 keer per dag op de wond aanbrengen.

2. Melaleuca (tea tree) etherische olie
De tea tree etherische olie heeft veel nuttige toepassingen en is ook bekend als een natuurlijke remedie die allerlei soorten wonden helpt te verlichten. Gebruik de tea tree etherische olie op koortsblaasjes meerdere keren per dag en voor het slapengaan om zo snel mogelijk verbetering te zien.

Vorig artikelDe voordelen van etherische rozenolie voor het gezondheid
Volgend artikelDe beste voedingsmiddelen voor vrouwen en mannen