Veel mensen hebben last van een droge, gevoelige en trekkende huid. Zeker tijdens deze wintermaanden. Sooth is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de (extreem) droge huid. De crème is 100% natuurlijk, vegan en parfumvrij. Wij hebben de afgelopen tijd de Face & Body crème van Sooth uit mogen proberen. Een verademing voor de huid, want die is niet meer droog maar voelt zacht en soepel aan. Deze crème kun jij via WoMagazine winnen, onderaan dit artikel lees je hoe je mee kunt doen.

Ingrediënten Sooth
Sooth bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zoals Baobab olie en Prebiotica. Deze ingrediënten voeden, beschermen en versnellen het herstel van de huid. Dankzij de natuurlijke ingrediënten, is de crème zo zacht dat het gebruikt kan worden door mensen waarvan de huid extra gevoelig of droog is. Bijvoorbeeld als een bijwerking van chemo of medicijngebruik. Sooth is dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast plakt de crème plakt niet en is deze ook niet vettig.

Doordat alle ingrediënten van Sooth zorgvuldig zijn gekozen en de huid voeden, ervaren gebruikers een verlichting en een zachter wordende huid. Sooth krijgt gemiddeld een 9,8.

Prebiotica
Wellicht heb je weleens van prebiotica gehoord en ken je dit product bijvoorbeeld voor een goed werkende darmflora. Maar het is ook bewezen effectief in huidverzorging. Prebiotica helpt net zoals in de darmen, om de goede bacteriën in balans te brengen. De prebiotica voedt letterlijk je huid. Het pakt hierdoor de onderliggende oorzaken van een droge huid aan in plaats van deze alleen te maskeren. Het helpt om je huid te herstellen, waardoor jij een soepele en zachte huid krijgt.

Baobab OlieSooth baoba olie
Baobab olie komt van de baobab boom, ook wel de ‘Tree of Life’ genoemd en dat is met een rede. De vruchten waaruit de olie wordt geperst zitten namelijk vol met essentiële vetzuren, zoals Omega 3 en 6. Deze vetzuren helpen de huid snel herstellen. Een ander voordeel van de baobab olie is dat het vol vitamines zit, zoals vitamine A, D, F en E. Deze vitamines zijn ontzettend goed voor ons lichaam. Dit alles maakt dat Sooth, mede dankzij de baobab olie, een zeer hydraterende, verzachtende en rustgevend werking heeft.

Sooth als cadeau
Natuurlijk is Sooth ook een mooi cadeau om te geven. Veel mensen kampen met huidproblemen door chemo of medicijngebruik. In deze situatie is een goede huidverzorging belangrijker dan je misschien denkt. Sooth zit vol ingrediënten die helpen de huid te herstellen, is betrouwbaar en dermatologisch getest. Het kan veel verlichting geven. Misschien ken jij wel iemand die je heel blij kunt maken met een fles Sooth.

Waarom Sooth?
• Voedt de huid
• Herstelt beschadigde en gescheurde huid
• Vrij van parfum en parabenen
• Vegan en 100% natuurlijk
• Toegevoegde lipiden om de huid te verzachten
• Dermatologisch getest
• Geschikt voor de gevoelige huid

De crème is prettig in gebruik, geeft je geen plakkende huid achter en is verzorgend. De crème doet simpelweg wat het belooft.
Lees Meer...Winactie

WoMagazine mag namens Sooth 3x Face & Body Crème cadeau doen t.w.v. € 19,95.

Zo doe je mee
Wil je ook kans maken op deze winactie?
Meld je dan vóór 15 december 2020 aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrieftekst


Ben je al aangemeld en wil je ook kans maken op deze winactie?

Meld dit dan via ons contactformulier.

Gratis sample
Heb je niet gewonnen? Niet getreurd.
Ontvang dan een gratis sample bij je bestelling vanaf €19,95.

Door je aan te melden op de nieuwsbrief en deel te nemen aan de winactie, legt WoMagazine persoonsgegevens vast. Bij deze winactie gaat het om voornaam, achternaam en e-mailadres. Bij deelname stem je in met het verwerken van deze persoonsgegevens in overeenstemming met de privacy voorwaarden. De winnaars krijgen na 15 december 2020 bericht. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Het deelnemen aan deze winactie is niet meer mogelijk.
Houdt onze website en de nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe winacties.

- Advertisement -