De Waldorf vegan salade is erg lekker en verfrissend. Dit recept is heel gemakkelijk te bereiden en een geweldige maaltijd voor lunch of als bijgerecht voor het avondeten. Je kunt eventueel meer groenten zoals spinazie, sla boerenkool of kiemen of ander soort groenten toevoegen.

Ingrediënten
• ½ kopje vegan mayonaise
• 1 eetlepel mosterd
• 1 eetlepel limoensap
• 1 eetlepel olijfolie
• 1 eetlepel kokossuiker
• Snufje knoflook poeder
• Himalayazout naar smaak
• Gemalen peper naar smaak
• 2 groene appels in blokjes gesneden
• 1 kop (gesneden) selderij
• 1 kop gesneden druiven in twee
• ⅓ kop gehakte ongezout pistache noten
• 1 kop gekookte aardappel in blokjes gesneden

Bereidingswijze
Voeg de vegan mayonaise, mosterd, citroen, olijfolie, kokossuiker in een kom en breng deze op smaak met zout, peper en knoflookpoeder en zet het kruidenmengsel opzij.

Plaats daarna in een grote kom de appels, aardappelen, selderij, de druiven en de pistache noten en voeg het kruidenmengsel toe. Meng het geheel goed en zet deze circa 4 uur in de koelkast voordat je de salade serveert.

Vorig artikelSmoothie pitaya gojibessen
Volgend artikelEen lijstje met 10 manieren om je relatie te onderhouden