Iedereen die gewend is aan witte rijst eten kunnen en groot smaakverschillen proeven als bruine rijst gaat eten. Maar weet dat het inderdaad mogelijk is om een bruine rijst vol smaak te bereiden! Vandaag een lekker risotto recept met bruine rijst!
Ingrediënten:
• 1 eetlepel kokosolie
• 1 gehakte rode ui
• 5 gehakte champignons
• 2 gekookte rode bieten en in blokjes gesneden
• 3 kopjes gekookte zilvervliesrijst
• 1 blikje (340 g) tomatensaus
• 1 kop geraspte geitenkaas
• 1 handvol knoflookpoeder
• zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
Verwarm in een grote pan de kokosolie en fruit de ui en de knoflook en de gehakte champignons. Voeg de gekookte rijst toe en mix. Voeg dan de tomatensaus toe en roer goed. Voeg de rode bieten en zwarte peper toe. Bedek de risotto met geraspte geitenkaas, wacht een paar minuten en serveer deze.