Mensen die lijden aan gluten-intolerantie kunnen geen voedsel eten met dit eiwit omdat hun lichaam niet in staat is om het te verwerken. Gluten wordt over het algemeen gevonden in granen zoals tarwe, gerst en rogge.

Dit heerlijke en super gemakkelijk te bereiden brownie recept bevat geen gluten.

Ingrediënten

  • ¾ kopje cacaopoeder thee
  • ¾ van kop kokosvet
  • 2¼ theelepeltjes suiker (kokos suiker)
  • 4 eieren
  • 1⅓ kop theelepel glutenvrij bloemmengsel
  • 2 theelepels vanille-essence
  • 1 kopje gehakte walnoten
  • ½ theelepel bakpoeder
  • ¼ theelepel zee zout

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 180 ° C. Vet een rechthoekige schaal van middelmatige grootte in met kokosvet. Leg in een grote pan de kokosvet om te smelten met het cacaopoeder. Houd de hitte laag, roer totdat het mengsel homogeen is. Haal van het vuur en wacht tot het warm is. Voeg de suiker toe en meng goed. Klop de eieren één voor één. Voeg de eieren toe in het warme mengsel, glutenvrije bloem, vanille-extract, gehakte walnoten, bakpoeder en zeezout. Smeer het mengsel op de ingevette pan. Bak ongeveer 25 minuten in een middelgrote oven. Het uiterlijk van het deeg is enigszins ruw, maar het is belangrijk dat het vochtig is. Laat afkoelen en serveer.

Vorig artikelDetox recept van wortel, komkommer en selderij
Volgend artikelRecept fallafel met linzen en tomaat saus