Project Speak Now organiseert Aftertalks van ‘Geraldine en de vrouwen’

Stichting Project Speak Now verzorgt na elke uitzending van het televisieprogramma ‘Geraldine en de vrouwen’ een online Aftertalk. Zondagavond 18 oktober start deze reeks, waarin zes vrouwen gevolgd worden op hun weg naar heling van seksueel geweld. De eerste Aftertalk is aanstaande zondag om 22.20 uur in een besloten facebookgroep, vlak na de uitzending.

Geraldine reisde samen met de vrouwen naar Kroatië, waar ze onder leiding van een team van psychologen hun PTSS proberen te bedwingen.

Heftige emoties
Net als Geraldine wil Stichting Project Speak Now het taboe rondom het onderwerp seksueel geweld wegnemen. We weten dat programma’s als deze triggers en heftige emoties kunnen losmaken bij ervaringsgenoten. Daarom bieden wij na elke uitzending een Aftertalk aan van ongeveer een uur. Twee van de deelnemers Jorien en Marina zullen bij enkele Aftertalks ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Aftertalk
In de Aftertalks bespreken professionals en ervaringsgenoten de uitzending van die avond, in een veilige online omgeving. We beantwoorden vragen, geven achtergrondinformatie en bieden handvatten om de heftige emoties te verminderen. Samen met ervaringsgenoten je gevoelens en ervaringen over seksueel geweld delen, werkt helend en rustgevend.

Aanmelden
We houden de Aftertalks in de besloten facebookgroep ‘Community Lotgenoten PSN’. Je kunt de Aftertalks bijwonen door je via deze link aan te melden voor deze groep: https://www.facebook.com/groups/181738075626579.

Geraldine en de Vrouwen is vanaf zondag 18 oktober, om 21.20, te zien bij RTL4. De Aftertalks zullen direct na elke uitzending plaatsvinden, van ongeveer 22.20 tot 23.30 uur.

Meer informatie over de Stichting Project Speak Now: www.projectspeaknow.nl en www.talkingcircles.nu.
Vorig artikelDetox-sap: wat is de beste tijd om de dag in te nemen?
Volgend artikelDe eigenschappen van zoete aardappelen