De pijlstaartrog-olie heeft vele namen. In Nederland is er een algemeen synoniem ‘Pijlstaartolie’ en in Zeeland noemen ze de olie ‘Pielstaertolie’ dat vroeger een alom gebruikt wondermiddel.

Rondom de Zuiderzee en rondom Zeeland was het een bekend huismiddel. Echter, de Zuiderzee is er niet meer (1932) en de Noordzee is sterk bevuild, teveel dioxines en overige chemicaliën; alles wat schadelijk is voor de mens.

Na enkele jaren van afwezigheid is Pijlstaartrog-olie weer terug in de Hollandse keukenkastjes. Pijlstaartrog-olie is een pure olie die volgens een traditioneel en geheel ambachtelijk proces wordt gezuiverd uit de levers van een speciaal soort pijlstaartroggen. De roggen worden duurzaam in de schone Caribische wateren gevangen.

Pijlstaart-olie is een voedingssupplement. Het is een puur product dat onderzocht én bevestigd is op 4 natuurlijke ontstekingsremmers: Cox-2, IL-6, MCP-1, KC en heeft geen bijwerkingen.

De olie werd gebruikt voor allerlei kwalen, zoals o.a.: Reuma, Psoriasis, Eczeem, Open wonden, Rachites (kromme benen), Artrose, Ontstekingen.

Buiten het feit dat de olie Omega 3 vetzuur, Vitamine A, EPA en DHA bevat is het een bijzondere olie. Pijlstaartolie wordt nog steeds met de hand gemaakt wat het zo uniek maakt. Wil je de verhalen lezen van gebruikers?

Of wordt lid van onze pijlstaartrog olie-groep op Facebook.

Vorig artikelHet belang van dromen hebben in het leven
Volgend artikel3 voedsel varianten de witte rijst kunnen vervangen