Als je te veel hebt gegeten of meer hebt gegeten dan dat je normaal hebt gedaan, zijn er detox-sappen die kunnen helpen om het gevoel van een opgeblazen gevoel te verlichten en in veel gevallen kunnen helpen bij het afvallen.

Gewichtsverlies gebeurt natuurlijk alleen in combinatie met een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging, anders zijn de resultaten niet zichtbaar.

Green Juice is een van de meest gebruikte sappen door iedereen die vocht en opgehoopte gifstoffen in het lichaam wil verwijderen. Green juice heeft vele andere voordelen zoals: het vertragen van veroudering, het stimuleren van de immuniteit en het elimineren van schadelijke gifstoffen. Het helpt bij de verlichting van hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en constipatie.

De belangrijkste tip is dat de Green juice geconsumeerd dient te worden met de pulp en schil omdat dit de belangrijkste eiwitten en vitaminen bevat die nodig zijn voor het menselijk lichaam. Indien mogelijk kies voor biologisch groenten en fruit.

Een van de meest gebruikte Green juice is bereid met selderij, die verantwoordelijk is voor het bevorderen van gewichtsverlies, dit omdat het een zeer laag caloriegehalte bevat en het gevoel van verzadiging geeft, helpt bij een beter functioneren van de darmen, is rijk aan vezels en verbrandt opgehoopt vet. Naast dit alles is het een primaire-sap voor iedereen die de huidkwaliteit wil verbeteren.

Saprecepten kunnen worden gevarieerd, met alleen fruit en groenten waarvan is bewezen dat ze goed zijn voor het lichaam, evenals weinig calorieën en veel antioxidanten, zoals sinaasappel, ananas, gember, appel, munt en veel meer.

Onmisbare ingrediënten
Dat sappen duizenden variaties hebben, weten we allemaal, maar weet je welke ingrediënten essentieel zijn voor effectief gewichtsverlies, ongeacht de geselecteerde combinaties?

De sappen om af te vallen bevatten meestal citroen, beschouwd als thermogeen, vermindert de zwelling door de vastgehouden vocht in het lichaam te elimineren omdat het een uitstekend diureticum is.

Niet alleen omdat het grote hoeveelheden vitamine C bevat, is citroen rijk aan zuren en vezels en voorkomt het ook de opname van vet door het lichaam. Het is belangrijk voor mensen met de diagnose gastritis om hun arts te raadplegen voordat ze aan een dieet beginnen met dit afslanksap.

Het is ook raadzaam om cayennepeper in sap toe te voegen, maar dit is afhankelijk van de smaak van elke persoon. Cayennepeper is geweldig voor hulp bij gewichtsverlies, het bevat capsaïcine, die direct verantwoordelijk voor het versnellen van de stofwisseling, het helpt ook bij het voorkomen van hartaandoeningen en is antioxidant. Sommige onderzoeken wijzen erop dat cayennepeper ook helpt bij het beschermen van de maag.

Lijnzaad is ook een goed ingredient voor degenen die willen afvallen door de consumptie van sappen in combinatie met de juiste eetgewoonten en lichaamsbeweging. Lijnzaad, rijk aan vezels, genereert een bloedglucoseregulatie, en verhoogt ook het gevoel van verzadiging voor degenen die het consumeren. Regelt de goede werking van de darm, voorkomt kanker en komt ook het hart ten goede.

Maar vergeet niet om het lijnzaad te hydrateren voordat het wordt geconsumeerd, het is ook noodzakelijk dat elke vorm van natuurlijke sappen zo snel wordt geconsumeerd, omdat dan alleen het lichaam alle aangeboden voordelen en voedingsstoffen opneemt.

Het is belangrijk om te weten dat: Voor mensen met een chronische ziekte is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voordat je begint met het consumeren van Green juice met een van bovengenoemde ingrediënten.

Foto: marijana1
Vorig artikelSuccesvolle aanpak voor gemeenten met GHB-problematiek
Volgend artikelDe gezondheidsvoordelen van Lychee-thee voor het lichaam