Langere en vollere wimpers zijn de droom van de meeste vrouwen! Maar hoe kun je dit bereiken?

De wimpers zijn een set lichaamsharen aan de uiteinden van elk ooglid, in het voorste deel van het gezicht. Elk ooglid heeft een andere set en de bovenste zijn groter in vergelijking met de onderste.

Ze variëren van persoon tot persoon, en hoewel ze er hetzelfde uitzien, zijn hun grootte en sterkte afhankelijk van de genetica en de zorg die we hen geven.

Voor velen zijn ze niets anders dan een eenvoudig ornament, dus ze geven ze niet de aandacht die ze nodig hebben. De wimpers spelen echter een belangrijke rol voor het welzijn van de ogen en beschermen ze tegen onzuiverheden, vreemde voorwerpen en zweet.

Over het algemeen is het probleem met de wimpers dat ze zwak en broos zijn, dus om een ongelooflijke blik te krijgen is de tip om ze te versterken. Door goed voor je natuurlijke wimpers te zorgen, hoef je geen valse wimpers te gebruiken en zorg je voor een verbazingwekkende en krachtige look zonder veel moeite.

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan de kwaliteit en volume van wimpers, maar er zijn ook huismiddeltjes die kunnen helpen deze droom waar te maken.

Hier is een natuurlijk serumrecept voor de langste en mooiste wimpers.

Hoe werkt homemade serum
Het eerste wat je moet onthouden wanneer je besluit dit zelfgemaakte serumrecept te gebruiken voor je wimpergroei, is dat je geduld moet hebben, omdat het even kan duren voordat het begint te werken. De groei-effecten kunnen erg effectief maar langzaam zijn.

De ingrediënten
Degenen die geen zelfgemaakt serum willen gebruiken, kunnen op zoek naar productopties op de markt. De meeste van deze producten bieden goede resultaten en verlengen de wimpers, maar het is belangrijk om te weten dat het lang kan duren en misschien zijn de kosten van het product en het resultaat niet precies evenredig.

Zelfgemaakt serumrecept die de wimpergroei stimuleert.

Ingrediënten
• ½ vitamine E-olie
• ¼ ricinusolie
• ¼ Aloë vera-gel

Benodigde materialen
• 1 kom om het mengsel te mengen
• wimperborstel

Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten in een kom en doe het in een flesje/potje. Bewaar dit flesje/potje op een droge plaats buiten het licht.

Hoe te gebruiken
Het serum moet elke nacht gedurende 2 tot 3 maanden op de wimpers worden aangebracht met een wimperborstel, dan zul je de resultaten beginnen te zien. Iedereen die tevens de wenkbrauwen wil laten groeien, kan ook dit serum gebruiken.

Note: Deze tips geven meer volume, kracht en verlengen de wimpers. Mocht je meer haarverlies opmerken dan normaal, raadpleeg dan een dermatoloog voor advies.

Vorig artikelMeer in balans met Reiki therapie
Volgend artikelPraat mee over mentale gezondheid van jongeren