Kurve Therapeutics, een behandelbedrijf voor transformatieve dementie en de ziekte van Alzheimer, lanceert een crowdfunding van $ 50 miljoen

De volgende generatie Medtech-innovator Kurve Therapeutics begint een crowdfunding-reis voor aandelen met een verhoging van $ 50 miljoen op basis van Regulation A+.

Particuliere investeerders kunnen nu investeren in een bedrijf dat alleen al een $ 1,3 biljoen dollar markt voor dementie wil ontwrichten en transformeren en tegelijkertijd miljoenen mensen met neurodegeneratieve ziekten ten goede komt.

Ziekten zoals dementie en de ziekte van Alzheimer treffen miljoenen mensen over de hele wereld, terwijl meer dan 1 miljard mensen wereldwijd – 1 op 6 – aan een neurologische ziekte lijden. Toch ontbreekt het de gezondheidszorg aan effectieve, ziektemodificerende behandelingen.

Het is aangetoond dat de gepatenteerde intranasale medicijnafgiftetechnologie van Kurve Therapeutic, Controlled Particle Dispersion® (CPD), de bloed-hersenbarrière omzeilt en 30x meer medicatie rechtstreeks aan de hersenen levert dan infusies.

Marc Giroux, CEO en oprichter van Kurve Therapeutics zei: “Een IV-infusie slaagt erin een tiende van 1% door de bloed-hersenbarrière te leveren. We hebben ons succes op 30 keer meer dan dat gemeten. Dit is geen onbeduidende prestatie.

“Aandoeningen van het centrale zenuwstelsel zijn een plaag omdat ze door hun aard moeilijk te behandelen zijn. We hebben het potentieel om dit probleem op te lossen, zodat een onvervulde behoefte een vervulde behoefte wordt.”

Giroux hoopt nu Kurve Therapeutics een nieuwe groeiperiode in te blazen, door samen te werken met de crowdfunding-infrastructuur en technologie van de bekroonde broker-dealer Rialto Markets voor zijn Regulation A+-aanbod:

“Na uitgebreid werk aan de ontwikkeling van behandelingen en onze CPD-technologie, zijn we klaar om het bedrijf op te schalen en onze investeerdersgemeenschap te laten groeien.

“We zijn van plan het grootste deel van onze opbrengst te investeren in onze laatste fase III klinische onderzoeken voor intranasale insuline voor milde cognitieve stoornissen bij de ziekte van Alzheimer. Kurve Therapeutics is klaar voor fase III klinische onderzoeken in drie afzonderlijke ziektetoestanden en is één fase III-studie verwijderd van het in aanmerking komen voor goedkeuring door de FDA.”

Rialto Markets CEO en mede-oprichter Shari Noonan zei: “Kurve Therapeutics’ intranasale medicijnafgiftetechnologie heeft het potentieel om de levens van miljoenen mensen die lijden aan neurodegeneratieve ziekten te veranderen.

“Dit is een zeer opwindende en belangrijke sector die deze essentiële innovatie nodig heeft, dus we zijn verheugd dat Kurve Therapeutics ervoor heeft gekozen om met ons samen te werken om te groeien en op te schalen.”

Shari NoonanRialto Markets heeft een infrastructuur voor het aantrekken van kapitaal voor Reg CF en Reg A+ equity crowdfunding, evenals Reg D institutioneel investeringsaanbod. Daarnaast heeft Rialto Markets een baanbrekend alternatief handelssysteem voor secundaire markten (ATS) dat het kopen en verkopen van aandelen in particuliere bedrijven of andere particuliere effecten mogelijk maakt, die in een gereguleerd kader en omgeving op dezelfde manier kunnen werken als een effectenbeurs, zoals de Nasdaq en NYSE voor de handel in beursgenoteerde ondernemingen.

Deze secundaire handels-ATS stelt particuliere bedrijven en aandeelhouders in staat om mogelijk liquiditeit te creëren en handel te drijven binnen een particuliere effectenmarkt van $ 7 biljoen dollar die tegen 2030 zal groeien tot $ 30 biljoen, wat mogelijk een betere toegang tot essentiële financiering en particuliere effecten mogelijk maakt binnen een volledig gereguleerde omgeving.

Vorig artikelMeer huwelijken in 2022
Volgend artikelPompoen Risotto recept