Alle succesvolle mensen gebruiken een geheim wapen om hun doelen te bereiken, zelfs als ze zich daar vaak niet van bewust zijn. Dit geheime wapen wordt gebruikt door leidinggevenden, zakenmensen, atleten en zelfs studenten; bovendien is het gratis. Dit geheime wapen, dat zo handig is om je doelen te bereiken, is niets meer dan visualisatie. Het bestaat uit het vormen in je geest van een kristalhelder en duidelijk beeld van wat je wilt bereiken, van het behaalde succes.

Als je de Law of Attraction kent, heb je waarschijnlijk gehoord dat het belangrijk is om je dromen te visualiseren om ze dichterbij te brengen. Dit is waar en het is belangrijk dat we correct visualiseren om onze dromen te manifesteren.

Wil je weten hoe jij deze krachtig wapen kan gebruiken? Lees dan op deze blog 4 tips die je helpen bij het visualisatie proces.

1. Houd het proces leuk
Het is gebruikelijk dat mensen geobsedeerd raken door het visualisatie proces voor hun manifestatie. Het zou anders zijn als iedereen wist dat alle levensprocessen alleen werken als ze leuk zijn. Alles wat moeilijk en ondraaglijk lijkt, werkt niet op de best mogelijke manier. Behandel je visualisatie net zo licht als de dingen die je voor de lol doet en zie de verandering in je routine.

2. Jij wilt en kunt het
Visualisatie is niet gecontra-indiceerd, integendeel: het creëren van mentale afbeeldingen van de resultaten die we zeer gedetailleerd willen verkrijgen, zorgt ervoor dat het lichaam endorfine en andere stoffen aanmaakt die gunstig zijn voor onze afweer. Dit gebeurt vooral wanneer visualisatie gepaard gaat met positieve emoties, het is ook belangrijk dat je zeker weet wat je wilt. Wanneer onzekerheid heerst, heeft de oefening geen effect meer.

3. Doe het op je eigen manier
Elke persoon heeft zijn eigen manier van visualiseren. Sommige zijn beter met afbeeldingen, een visie-bord kan worden gemaakt van tijdschrift afbeeldingen, met tekeningen en/of met woorden, anderen met kleuren, geuren en er zijn ook mensen die het beter doen met gevoelens. Geen enkele manier is beter dan de andere. Dus, voel je vrij om je aanpak te veranderen als iets niet werkt.

4. Laat het universum zijn werk doen
Zorg ervoor dat je niet geobsedeerd bent door te visualiseren hoe je droom zich zal manifesteren. Dit is de belangrijkste stap, waarmee de meeste mensen vastlopen. Als je eenmaal correct hebt gedefinieerd wat je wilt en ondergedompeld bent in het visualiseren, moet je de manifestatie loslaten!

Wees niet geobsedeerd door visualisatie; je hebt je werk gedaan door te visualiseren wat je precies wilt, je moet nu het universum het bericht sturen waarop je wacht.

Vorig artikelCalorierestrictie is goed voor ons, maar waarom eigenlijk?
Volgend artikelPatiënt met zeldzame kanker slechter af