Gezichtsreinigende oliën is een van de meest efficiënte manieren is om onzuiverheden te verwijderen je poriën te reinigen deze reinigingstechniek staat bekend als Cleansing Oil. Naast het schoonhouden van de huid bevordert het een diepe hydratatie, wat essentieel is voor alle huidtypen.

Volgens schoonheid-specialist komt het werkingsprincipe van de oliën in onze huid van de veronderstelling dat soortgelijk vergelijkbaar oplost, dwz wateroplosbare oplossingen worden opgelost in water, olieachtige oplossingen moeten in de olie worden opgelost. Daarom kan het gebruik van oliën voor gezichtsreiniging beter werken dan andere soorten producten.

Welke oliën is te gebruiken bij gezichtsreiniging?
U kunt kiezen voor plantaardige oliën. de geïndustrialiseerde oliën werken sneller in het reinigingsproces dan de natuurlijke oliën meer de voorkeur boven plantaardige oliën omdat ze ongelooflijke eigenschappen met uitstekende voordelen hebben.

Kokosolie
Het is een geweldige vochtinbrengende crème, heeft ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Verspreid het product in uw handen en breng het aan op het gezicht alsof het een gezichtscrème massage voor een paar minuten. Doordrenk een handdoek in warm water, draai het en plaats het ongeveer een minuut op je gezicht. Dit zal helpen om de poriën te verwijderen en de onzuiverheden te verwijderen. Om af te werken, gebruik je de handdoek om alle overgebleven olie af te vegen.

Calendula olie
Met ontstekingsremmende werking is Calendula olie uitstekend, zowel voor de behandeling van acnes als voor de bestrijding van droogheid, naast de huid goed te hydrateren en schoon te maken. Met een eerder gereinigde huid met wat zeep die geschikt is voor je huid, breng je een kleine hoeveelheid olie aan op het gezicht en masseer je een paar minuten. Doordrenk een handdoek in warm water, draai het en plaats het ongeveer een minuut op je gezicht. Dit zal helpen om je poriën te reinigen en de onzuiverheden te verwijderen. Om af te werken, gebruik je de handdoek om alle overgebleven olie af te vegen.

Zijn oliën geschikt voor mensen met een vette huid?
Volgens het principe dat alle huid hydratatie nodig heeft, is er geen contra-indicatie voor het gebruik van oliën. Voor mensen met een vette huid is dubbele reiniging aanbevolen “Na het aanbrengen van de olie is een geschikte zeep aangegeven, bij voorkeur met een of ander zuur voor een volledige verwijdering van elk spoor van vettigheid.”

- Advertisement -