In de thuissituatie wil je het wel eens wat vaker leuk hebben, online nieuwe mensen ontmoeten en eens over gelijkgerichte interesses praten. En misschien wel een dansje maken.  De Mindset Webinars van Riny van As en Petra van den Berg brengen je in die atmosfeer. Onbevangen, open en avontuurlijk. Niet alleen leerzaam, onderhoudend en direct toepasbaar, het geeft je ook in korte tijd een idee of er een klik is. Dat maakt dat je daarna de zekerheid hebt voor een eventuele geslaagde follow up. Individueel of in een groep. Je krijgt van hen met de nieuwe stromingen in IMR®, Intelligent Mind Resetting de tools voor het omgaan met de bijzondere spanningsvelden van juist deze tijd. Zij zorgen ervoor dat je leven leuk blijft!

Riny en Petra maken koppelingen tussen de principes en de technieken van Quantum- Hypnose-NLP. Een spannende vernieuwing, waar je alleen al graag eens kennis mee zult willen maken. Maar je deelname aan één of meer van onderstaande thema’s, merk je dat de informatie en de toepassingen niet alleen boeiend zijn, maar dat je gaat ervaren dat je een nieuwe ontdekkingsreis in jezelf zult willen starten. Zeg maar een ontdekkingsreis naar de toekomst die je toekomt…

Iedere Mindset Webinar kun je daarna vervolgen met de inhoud van de gratis podcast die je na de deelname wordt toegezonden. Rest alleen nog de vraag: wil je wachten of het geluk vanzelf op je afkomt of gaan we het in alle gezelligheid in de juiste sfeer samen creëren? Het stemmetje wat je nu in je hoofd een JA of een Nee hoort zeggen komt van binnenuit en is het enige echte antwoord…

Leef vanuit quantumsrust: Weg met angst en stress
Webinar- Leef vanuit quantumsrustStress en angst geven spanningen in alle momenten van je leven. Het is overleven in plaats van leven. In dit webinar leer je daarom hoe jij in die omstandigheden steeds ontspanning kunt oproepen. Een beeld doet daarbij meer dan 1000 woorden. Maar welk beeld is dat voor jou? In dit webinar kom je daarachter! Je maakt kennis met hoe je zintuigen jou kunnen helpen.

De gezonde slanke leefwijze: stop roken en/of dik zijn door quantum- hypnose-nlp
Webinar- De gezonde slanke leefwijze
Stoppen met iets waarnaar je verlangt is inderdaad niet gemakkelijk. Maar we worden niet met een sigaret geboren. Het is aangeleerd en daardoor tot een gewoonte geworden. Wat je veel doet, daar word je goed in en gaat daarom dan voortaan automatisch zonder erbij na te denken. De onbewuste gewoonte is het verlangen geworden.

Goede voornemens waarmaken, maak een LIFE RESET in 2022
Webinar- Goede voornemens waarmaken
Na deze cursus kun je voortaan bewust gaan werken aan wat er nodig is om je goede voornemens en plannen op onbewust niveau te kunnen blijven waarmaken. Niet alleen stoppen met roken of dik zijn, ook stoppen met slaapstoornissen, stress, dwangmatig gedrag, angsten en spanningen. In alle omstandigheden kan jij je na deze cursus voortaan beter concentreren op de dingen die er werkelijk toe doen om te kunnen bereiken wat je wilt.

Vorig artikelAppel cranberry salade
Volgend artikelQuantumveld: pak je zakelijke – en persoonlijke groei