Dat sappen smakelijke bronnen, krachtige combinaties om het immuunsysteem te verdedigen zijn, dat weet iedereen, maar … wist je dat ze ook op een natuurlijke en gezonde manier geneesmiddelen voor koorts, griep, verkoudheid, allergieën en andere ziekten kunnen vervangen? Verpakt met krachtige componenten, hebben verschillende combinaties van deze dranken eigenschappen die het immuunsysteem beschermen tegen de aanval van de “gevreesde” vrije radicalen die deze “zwakheden” veroorzaken die zo alledaags zijn in ons dagelijks leven.

Door ons lichaam te verdedigen tegen de aanval van allerlei vreemde lichamen, moet het immuunsysteem goed worden “uitgerust” tegen deze indringers en daarom zijn sommige voedingsstoffen die in voedsel worden gevonden onmisbaar voor deze beschermende functie.

Het immuunsysteem is een soort bewaker van ons lichaam. Het is verantwoordelijk voor de verdediging van het lichaam tegen “externe aanvallen”, zoals virussen, bacteriën en andere parasieten, die een soort ziekte kunnen veroorzaken. Om hem echter dag in dag uit onvermoeibaar te kunnen helpen, moeten we ook ons deel doen, het opnemen van voedingsstoffen of andere natuurlijke stoffen, die deze bescherming kunnen versterken.

Antioxidant agenten: de “soldaten” van het immuunsysteem
Prachtige composities van sappen om je gezondheid te verbeteren, het immuunsysteem te versterken en het lichaam te beschermen.

Organisch tomatensap, citroen, sinaasappel en kruiden
Het is een samenkomst van smaken die van deze drank een explosie van voedingsstoffen voor onze gezondheid maken. Tomaat is een van de meest antioxidantrijke voedingsmiddelen en samen met citroen en sinaasappel, versterken deze twee fruitbronnen van vitamine C de voordelen ervan.

Organisch citrusvruchtensap en kaneel
Citrusvruchten (ananas, citroen, sinaasappel, mandarijn, perzik, granaatappel, aardbei, enz.) hebben een ongelooflijke concentratie aan vitamine C, een krachtige antioxidant voor het lichaam en worden niet op natuurlijke wijze door ons lichaam geproduceerd. Samen met kaneel, een specerij die ook een hoge concentratie aan antioxidanten bevat, is de drank een hausse voor de verdediging van het immuunsysteem.

Groen sap met ananas, sinaasappel en munt
Ook wel detox-sap genoemd, heeft deze drank het belangrijkste kenmerk van ontgiften of, ruwweg, het doen van een algemene reiniging in ons lichaam. Met deze reiniging begint het lichaam beter te werken, is meer bereid en in staat om externe aandoeningen het hoofd te bieden.

Vorig artikelVerander je dieet en verminder de klachten van Eczeem
Volgend artikelAlcoholverslaving