Elimineer de geur van de mond en het lichaam door dit natuurlijke sap te nemen. De dagelijkse consumptie van dit natuurlijke sap, vergezeld van goede hygiënische gewoonten, kan je helpen bij het zuiveren van gifstoffen en het elimineren van de bacteriën die een slechte adem veroorzaken. Een groot deel van de gevallen is te wijten aan slechte hygiënische gewoonten, terwijl andere mogelijk het gevolg zijn van hormonale problemen, infecties of ziekten.

Door populaire wijsheid denken veel mensen dat transpiratie de hoofdoorzaak is van onaangename geuren. Het is echter zelf geurloos en het zijn de bacteriën en geuren afkomstig van andere bronnen, die deze aandoening veroorzaken. Als we daaraan de hoeveelheid toxines toevoegen, waaraan we worden blootgesteld, moeten we ons ervan bewust zijn dat iedereen op de één of andere manier dit probleem op een bepaald moment kan hebben.

Gelukkig zijn er veel gezonde producten en gewoonten die, naast het voorkomen van het probleem, dienen als een behandeling om het te elimineren wanneer het al is gebeurd.

Dit natuurlijke sap om slechte lichaamsgeuren te elimineren wordt verkregen uit de combinatie van groene appel, baking soda, peterselie en andere alkalische voedingsmiddelen die overmatige zuurgraad en bacteriegroei regelen. Er moet rekening mee worden gehouden dat de ingrediënten ontgiftende eigenschappen hebben, die de activiteiten van de lever, de dikke darm en de nieren stimuleren. Dit betekent dat, naast het elimineren van de bacteriën die een slechte geur veroorzaken, je het lichaam van de stoffen die vast zijn komen te zitten, zult opruimen.

Ingrediënten

  • 1 groene appel
  • 2 muntblaadjes
  • 1 boeket peterselie
  • het sap van 2 citroenen
  • 1 theelepel baking soda (5 g)
  • 1 kopje water (250 ml)

Bereidingswijze
Was de groene appel goed, snijd deze in stukken en verwijder de pitjes. Reinig de muntblaadjes en peterselie en snijd ze voor eenvoudige verwerking. Doe alle ingrediënten in de blender, inclusief het sap van de twee citroenen en het water, en blend het ongeveer 3 minuten. Zeef het en serveer. Consumeer het onmiddellijk, zodat het sap zijn eigenschappen niet verliest.

Wanneer te consumeren?
Het is het best om het elke ochtend net voor het ontbijt te consumeren.

Let op! Voor het bestrijden en elimineren van slechte adem, consumeer het voor en na het eten van voedsel met sterke kruiden.

Vorig artikelHoe kou je systeem kan helpen
Volgend artikelKappersbranche in actie: #lichtvoordathetuitgaat