Bananen en havermout koekjes, lekker, gemakkelijk te bereiden en supergezond.

Ingrediënten

  • 2 grote bananen
  • 1 kop havervlokken
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1 theelepel bakpoeder
  • kaneelpoeder naar smaak
  • ¼ kopje rozijnen
  • ¼ kopje (gehakte noten)

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180ºC. Plaats in een kom de geprakte banaan, de dunne havervlokken, de plantaardige olie, de bakpoeder de kaneel en meng. Voeg rozijnen en gehakte noten toe als je wilt. Meng goed tot een gladde massa. Plaats dit deeg met twee lepels op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak gedurende 20 minuten of tot het erg droog is. Verwijder het papier voorzichtig.

Vorig artikelJuice kokoswater peer
Volgend artikelDe Nederlandse cosmeticamarkt tijdens de coronapandemie in 2020