Rozenwater is een veganistisch en biologisch afbreekbaar product die reinigt, infecties behandelt, acne/mee-eters bestrijdt, rimpels voorkomt, en heeft vele andere voordelen.

Rozenwater is natuurlijk, en kan op alle huidtypen van zowel kinderen als ouderen gebruikt worden. Het heeft tientallen voordelen die je huid helpen. Het product is zeer rijk aan natuurlijke actieve bestanddelen van de plant. Het kan gebruikt worden in verschillende schoonheidsrituelen, zoals zelfgemaakte recepten en gezichtsmaskers. Bovendien kan het product ook worden gebruikt in aromatherapie en koken!

Voordelen van Rozenwater

  1. Huidreiniging: het helpt bij het verwijderen van vuil dat zich ophoopt in de poriën die verstopt zitten in je huid. Daarom voert het product een extreem diepe reiniging van de huid uit zonder je huid te irriteren.
  2. Hydrateerd: het is een vochtinbrengend water, is zeer geurig van aard, is een natuurlijke toner en zorgt ervoor dat je huid er de hele dag jonger en frisser uitziet.
  3. Bestrijding van vettigheid: het helpt je ook bij de bestrijding van vettigheid en bij de behandeling van acne en mee-eters, omdat het verstopte poriën reinigt.
  4. Behandeling van huidinfecties: het is ook een natuurlijk antisepticum. Als zodanig, voorkomt het de verspreiding van bacteriën.
  5. Behandelt acne en mee-eters: doordat het natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen bezit, vermindert het de roodheid van geïrriteerde huid. Het bestrijdt acne, mee-eters, dermatitis en eczeem (ontsteking in de huid).
  6. Verjonging: het product heeft een antioxiderende werking, dus het helpt de huidcellen te versterken, regenereert weefsels en voorkomt rimpels.
  7. Hydrateert na epileren: het verzacht de huid na het epileren. En dat geldt zowel voor vrouwen als voor mannen (na het scheren). Rozenwater zal je huid hydrateren en irritatie voorkomen.
  8. Verlicht donkere wallen: door een hooggehalte vitamine C beschermt het tegen vrije radicalen en gaat het donkere wallen tegen.
Vorig artikel2021 brak met trend van warme en zonnige jaren
Volgend artikel6 voordelen van rozemarijn voor het haar