Door de hedendaagse drukte is de zorg voor schoonheid een kostbare kwestie. Met dit in gedachten, hebben we vijf natuurlijke beauty recepten geselecteerd voor het haar, huid en nagels die we zelf thuis kunnen uitvoeren, zonder veel geld uit te geven en die niet veel tijd kosten.

1. Voor het haar
Voor het wassen van het haar, kam je haar goed. Hiermee worden de haren ontwarren en voorkomen dat ze breken. Doe 2 eetlepels Himalayazout in je shampoo en was je haar zoals gewoonlijk. Het Himalaya zout verzorgt de hoofdhuid, stimuleert de haargroei, geeft het haar meer volume en helpt het haar te laten glanzen.

2. Voor wimpers en wenkbrauwen
Gebruik een verpakking van een leeg mascara, was en droog deze. Maak een mengsel met 25% ricinusolie, 25% aloë vera-gel en maak het mengsel compleet met een paar druppels vitamine E. Doe het mengsel in de gewassen potje en breng aan op de wenkbrauwen en wimpers. Doe dit een maand lang voordat je naar bed gaat. Zorg ervoor dat het product niet in contact komt met de ogen.

3. Helpt de nagels te versterken
Maak een mix van kokosolie, honing en druppels etherische olie van lavendel. Doe dit mengsel in een potje en smeer de nagels zo vaak als is.

4. Om donkere kringen te bestrijden
Je kunt deze behandeling 2 tot 3 keer per week doen. Meng het koffiedik met een beetje kokosolie en breng het in op de donkere kringen en laat het gedurende 15 minuten intrekken. Zorg ervoor dat het mengsel niet in direct contact komt met de ogen.

5. Voor het gezicht
Breng een half geklopte avocado aan op het gezicht en laat het 10 minuten inwerken. Spoel af met lauwwarm water, droog en breng daarna een moisturizer aan.

Vorig artikelPraktische manieren om emotionele intelligentie te ontwikkelen
Volgend artikelWat zijn cosmetica?