Win het boek ‘Alles begint met DE EMOTIONELE ERFENIS van onze (voor)ouders’

Het boek ‘Alles begint met DE EMOTIONELE ERFENIS van onze (voor)ouders’, vertelt over het erven van onverwerkte trauma’s en pijnen van de generaties voor ons en de gevolgen.

Halverwege 2019 is het boek ‘Alles begint met de emotionele erfenis van onze (voor)ouders’ van Monique Angèle van de Laar verschenen. Dit meeslepende boek gaat over een onderwerp waar nog maar weinig over is geschreven; de emotionele erfenis.
Monique: “Het kan zijn dat je in je hedendaagse leven nog rondloopt met onverwerkte trauma’s, (kind)pijnen en beperkte overtuigingen die niet van jou zijn, maar van je ouders of voorouders. Deze krijg je mee bij de conceptie en is jouw emotionele erfenis. Niet veel mensen zijn zich hier nog van bewust. Daar hoop ik met dit boek verandering in te brengen. Wanneer je de last van je verleden nog met je meedraagt, zal je niet gelukkig zijn.”
Monique heeft zelf een dubbel zware emotionele erfenis; zowel van haar moeder als haar vader. Beiden zijn namelijk kind van ‘foute ouders’ in de WOII. In totaal zijn zes familieleden meteen na de bevrijding in 1945, opgepakt en geïnterneerd in kampen en de gevangenis. Allemaal onder erbarmelijke omstandigheden en vaak enkele jaren.

Het boek geeft ook praktische handvatten om (familie)patronen en pijnen te doorbreken en te transformeren; om te gaan staan voor wie JIJ bent!

Jouw emotionele erfenis overwinnen met hoop, liefde, innerlijke kracht, inzicht & vergeving
Vele mensen zullen zich herkennen in het boek, ongeacht de opgelopen pijnen. Het geeft informatie die laat zien hoe allesbepalend een onverwerkte emotionele erfenis en andere opgelopen pijnen kunnen zijn in je leven, maar ook dat heling en het volgen van je hart, daar waar jouw ziel zich bevindt, telkens weer mogelijk is en ongeacht jouw omstandigheden!

Meer weten over het boek? Kijk dan op de website van Monique Angèle.
Ook is het mogelijk extra ondersteuning online te krijgen! Informatie vind je via dezelfde link hierboven.

Winactie
WoMagazine mag namens Monique Angèle van de Laar 3 boeken “Alles begint met DE EMOTIONELE ERFENIS van onze (voor)ouders” cadeau doen t.w.v. € 28,-.

Zo doe je mee
Wil je ook kans maken op deze winactie?
Meld je dan vóór 15 november 2021 aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Ben je al aangemeld en wil je ook kans maken op deze winactie?

Meld dit dan via ons contactformulier.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd.
Je kunt het boek hier bestellen.

Door je aan te melden op de nieuwsbrief en deel te nemen aan de winactie, legt WoMagazine persoonsgegevens vast. Bij deze winactie gaat het om voornaam, achternaam en e-mailadres. Bij deelname stem je in met het verwerken van deze persoonsgegevens in overeenstemming met de privacy voorwaarden. De winnaars krijgen na 1 december 2021 bericht. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Het deelnemen aan deze winactie is niet meer mogelijk.
Houdt onze website en de nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe winacties.