Vermoeidheid, stress en depressieve symptomen kunnen slechts enkele van de symptomen zijn van diegenen die in een omgeving leven met ongebalanceerde elektrische belasting. Dit gebeurt omdat de lucht beladen is met negatieve en positieve ionen die onze gezondheid sterk beïnvloeden en ziekte kunnen veroorzaken als ze disharmonisch is. Een effectieve trend voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit van leven is de Himalaya zoutlamp, een artefact dat in staat is om indrukwekkende ladingen negatieve ionen te produceren die gunstig zijn voor het lichaam.

Wat is de Himalaya zoutlamp!
De Himalaya zoutlamp is niets meer dan een structuur die volledig is gemaakt van het oude Himalaya zout (meestal roze). Medicinaal gezien is het Himalaya rozenzout al gebruikt om verschillende kwalen te genezen en te behandelen, omdat het gezonder is dan gewoon keukenzout. Deze uiteinden zijn bewezen dankzij de grote hoeveelheden mineralen die in het zout aanwezig zijn.

In de praktijk zal de Himalaya zoutlamp verantwoordelijk zijn voor de ionisatie van de lucht. Om dit fenomeen te begrijpen, moeten we niet vergeten dat de lucht geladen is met positieve en negatieve elektrische ladingen. De moleculen worden dan ionen genoemd en moeten altijd in harmonie zijn.

Waarom de zoutlamp gebruiken
Zoals bekend heeft het moderne leven talloze technologische faciliteiten. Het komt echter voor dat de hele komst van technologie meestal verantwoordelijk is voor de verandering van ionen, en dus een grote positieve elektrische lading in het milieu genereert, en hoewel dit iets goeds kan suggereren, kan een overmatige hoeveelheid positieve ionen schadelijk zijn voor de gezondheid en de meest uiteenlopende ziekten kan genereren.

De zoutlamp kan de opeenhopingen van ionen die in de omgeving aanwezig zijn aantrekken, door de overmaat aan positieve ionen aan de negatieve ionen te binden, waarbij alle elektrische lading van de plaats in evenwicht wordt gebracht.

Voordelen van de zoutlamp
De negatieve ionen die door de Himalaya-zoutlamp worden uitgezonden, worden gemakkelijk geabsorbeerd door ons grootste orgaan, de huid. Bovendien worden ze ook opgenomen door de ademhaling en komen ze in direct contact met het organisme.

Een van de meest waargenomen voordelen van zoutlampen en negatieve ionen zijn:

  • verbetert het immuunsysteem door het voorkomen van verkoudheid
  • verbetert de werk productiviteit en vermindert vermoeidheid
  • behandelt en vermindert migraine en hoofdpijn
  • verbetert de concentratie
  • vermindert ademhalingsproblemen zoals astma
  • voorkomt gevallen van allergie

Hoe de zoutlamp te gebruiken
Ten eerste is het belangrijk om aandacht te besteden aan de lamp die u wilt kopen. Zoek naar een betrouwbare leverancier om te voorkomen dat u een nepproduct koopt. Als aan deze eis is voldaan, kunt u overwegen om elke 3,5 m (of 4 m) binnenshuis een zoutlamp te hebben. Dit komt omdat een enkele lamp niet in staat is om de hele omgeving in balans te houden, dus er zullen meer dan één lamp nodig zijn.

De lampen moeten dan zo veel mogelijk worden aangestoken, omdat ze constant de ionen in balans houden. Als dit niet mogelijk is, wordt aanbevolen dat ze vooral ’s nachts tijdens de slaap aan blijven.

Als u ervoor kiest om de lampen te gebruiken volgens Feng Shui, kunt u overwegen dat wanneer de lamp naar het oosten wordt geplaatst, deze het rijkdom en de familie ten goede komt. Als het in het westen wordt geplaatst, zal het de gezondheid ten goede komen. In het noorden levert dit veel voordelen op voor het werk, en in het zuiden zal het aspecten van het sociale leven verbeteren.

- Advertisement -