Bosvruchtenyoghurt is erg lekker en bevat verschillende gezonde en antioxiderende ingrediënten. Bovendien zit het boordevol voedingsstoffen en vitamines die heel goed voor de gezondheid zijn en ons een verzadigd gevoel geeft.

Ingrediënten

  • 1 kopje kokosmelk;
  • 1 kopje rijstmelk;
  • 200 g bosvruchten;
  • 2 eetlepels tapioca;
  • 1 lepel limoensap
  • 3 lepels kokossuiker;
  • 1 snufje Himalaya zout.

Bereidingswijze
Blend de kokosmelk, bosvruchten, tapioca, het zout, de citroen en de kokossuiker in de blender tot een gladde massa en gooi het in een pan. Breng het op middelhoog vuur aan de kook, laat 2 minuten zachtjes doorkoken op een laag vuur. Wacht tot het is afgekoeld is en zet het dan circa 2 uur in de vriezer. Haal het daarna uit de vriezer en blend de yoghurt circa 1 minuut en serveer het onmiddellijk.