Rode bieten bevat naast vitamine A, B1, B2, B5, C, natrium, fosfor, calcium, zink, ijzer en mangaan, die bijdragen tot de verbetering van het immuunsysteem, het voorkomen van cellulaire oxidatie.

Tijdens temperatuursveranderingen, kan het lichaam verzwakken en de verspreiding van verkoudheid en griep verhogen. Het is daarom erg belangrijk om het immuunsysteem te verbeteren, het is tenslotte verantwoordelijk voor de verdediging van ons lichaam en helpt ons sneller te voorkomen of te herstellen van verkoudheid, griep en ontstekingsprocessen.

Ingrediënten
• 1 rode biet
• 1 appel
• 2 wortels
• 1 stuk gember
• 1 theelepel kurkumapoeder
• 1 eetlepel zonnebloempitten
• 1 handvol munt

Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten in de blender en voeg 500 ml water toe en blend deze. Zeef deze en pers voor het drinken ½ citroen in je sap en drink het op.

Consumeren
Consumeer (op nuchter maag of tussen maaltijden) minimaal 3 keer per week om je immuunsysteem te versterken.