Investeren in liefde en geluk

We zijn aparte, eigenzinnige, unieke, lieve en soms rare mensen, allemaal!

Toch wordt het leven en je relatie pas echt leuk als je dit van jezelf accepteert. Je mag zijn zoals je bent, precies zoals je je ook voelt als je alleen bent. Met rare buien. Op het moment dat je dit helemaal van jezelf accepteert zal de ander dat ook doen. En dan heb je de ruimte om te groeien, te ontspannen en te creëren tijdens het samenleven met die ander.

Bij deze weer een paar invalshoeken die misschien bij je passen om fijn samen oud te worden met de partner van jouw toekomst.

– Praat leuk over je partner in gezelschap, dat sterkt de ander en jullie verbinding enorm (zeker als hij of zij het kan horen en het echt gemeend is).

– Schaam je niet voor je emoties, een keer huilen/een keer schreeuwen, je bent een mens en mensen mogen voelen en delen. Zonder ups geen downs. Zorg wel voor een balans waar jullie beiden veilig in zijn. Samenleven betekent dat je je met je partner minstens zo lekker wil voelen als alleen. Dat wil zeggen dat je wel eens huilt, onvolwassen bent, wijs bent, saai en lui bent, creatief bent, 1 brok energie bent, de slappe lach hebt, enzovoorts!

– Naar de sauna gaan, al was het maar om urenlang samen in het bubbelbad te zitten. In warm water zijn samen, in een kleine ruimte, geeft snel de ontspanning om geborgen met elkaar te praten.

Heb je tips? mail dan naar: info@123marryme.nl

Related Articles