Investeren in liefde en geluk

Sprankelend door je relatie met jezelf en met jouw partner!

Hoe deden jouw ouders het? Of die vrienden waar je stiekem een beetje jaloers op bent omdat ze het zo leuk hebben samen? Durf je het te vragen? Inventariseer je wel eens hoe je je relatie fijn kunt houden, lees je tips en pas je ze toe? Of zit je in een sleur en denk je dat dit zo hoort?

Zou een tweede huwelijk makkelijker zijn omdat je met vallen en opstaan nu dingen anders doet dan in je eerste huwelijk? Waardeer je pas op latere leeftijd wat je hebt?

Deze keer weer drie nieuwe invalshoeken om de boel sprankelend te houden samen.

– Vernieuw je huwelijkse geloften en trek een mooie jurk aan dames! Geef elkaar een verse dosis liefde, mooie foto’s en nieuwe romantische herinneringen. Of trouw gezellig en ceremonieel daar als je nog niet getrouwd bent, scheelt een scheiding ?. Wel de pret maar niet de wet!

– Een lijstje maken van alle dingen waar je dankbaar voor bent in je relatie is zeer positief voor je gemoedstoestand, en ook voor die van de ander als je het deelt en “viert” met een kaartje, een bloem iets anders kleins en liefs.

– Dans samen (oké we doen het zelf echt te weinig) maar het is zo intiem en leuk. Ook als je het niet kan, is een beetje schuifelen op een prettig nummer is al heel verbindend. In de armen van je partner even tot rust komen geeft veel aan intimitiet, net als even knuffelen voor of na een vrij partij.

Heb je tips? mail dan naar: info@123marryme.nl

Related Articles