‘Bullseye’ – de 3de thriller van Vera Stupenea

Op 28 april verschijnt het boek ‘Bullseye’ – de 3de thriller van Vera Stupenea.

Samenvatting: ‘Kijk uit! Mike is terug in je leven.’ Claudia kijkt naar haar Instagram bericht. Wat zou het betekenen? Wie is de vrouw die het bericht heeft gestuurd? En wie bedoelt ze met Mike? Michael van Kessels, een beroemde darter, die Claudia weer volgt op Instagram? Als een thrillerschrijfster vindt Claudia het uiterst interessant om de antwoorden op deze vragen te vinden en gaat ze dus ook op onderzoek uit. Ze spreekt met de vrouw af. En ook gaat ze daten met Michael. Hoe verder ze in haar onderzoek komt, hoe meer ze zich realiseert dat ze moet vrezen voor haar eigen leven. Maar stoppen is voor Claudia geen optie.

Over de auteur: Vera Stupenea werd geboren in Siberië, Rusland en groeide op in Chisinau, Moldavië. Ze voltooide daar haar gymnasiumopleiding en later haar universitaire opleiding in moderne vreemde talen. Na haar studie ging Vera werken bij de Verenigde Naties in Chisinau. Een jaar later kreeg ze een studiebeurs om in Nederland te studeren. In 1997 kwam Vera naar Nederland, voltooide haar doctorandus opleiding aan het Institute of Social Studies in Den Haag en werd docent Engels aan het Petrus Canisius College in Alkmaar. Een paar jaar later begon Vera met het schrijven van Engelse lesboeken voor verschillende educatieve uitgeverijen, zoals Malmberg, ThiemeMeulenhoff, Noordhoff Uitgevers enz. Inmiddels is zij auteur van ruim 60 educatieve boeken. Sindskort is Vera ook columniste voor Nieuwsblad Heiloo. In haar vrije tijd golft Vera graag. Ze houdt ook van reizen.

Bekijk hier de boektrailer:

Meer weten over Vera Stupenea? Kijk dan op www.verastupenea.nl.
Je kunt Vera volgen op Instagram of via de Auteurspagina Vera Stupenea op Facebook.

Winactie
WoMagazine mag namens Vera Stupenea 5 boeken ‘Bullseye’ – de 3de thriller van Vera Stupenea cadeau doen t.w.v. € 17,99. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Het boek is hier te koop.

Zo doe je mee
Wil je ook kans maken op deze winactie?
Meld je dan vóór 1 mei 2021 aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Ben je al aangemeld en wil je ook kans maken op deze winactie?

Meld dit dan via ons contactformulier.

Door je aan te melden op de nieuwsbrief en deel te nemen aan de winactie, legt WoMagazine persoonsgegevens vast. Bij deze winactie gaat het om voornaam, achternaam en e-mailadres. Bij deelname stem je in met het verwerken van deze persoonsgegevens in overeenstemming met de privacy voorwaarden. De winnaars krijgen na 15 mei 2021 bericht. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Het deelnemen aan deze winactie is niet meer mogelijk.
Houdt onze website en de nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe winacties.

Vorig artikelTeken bijten bij kinderen vaker in hoofd en nek
Volgend artikel‘De arts weet altijd wat het beste is voor patiënten’