De meest gebruikte en best gevalideerde testen

Professionele Persoonlijkheidstest

Test jezelf met de meest gebruikte en best gevalideerde persoonlijkheidstest. Wie ben je, wat maakt jou uniek? Vergelijk jezelf met anderen. Gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstest.

Persoonlijke waarden test

Wat is voor jou persoonlijk het meest van belang? Weet je wat je wilt? Hoe onafhankelijk sta je in het leven?

Klassieke IQ test

Bepaal wetenschappelijk en nauwkeurig je echte IQ

IQ test training

Verhoog je IQ score, scoor beter bij een assessment. Oefen veelgebruikte IQ vragen met uitleg en antwoorden.

Wat zijn je sterke en minder sterke kanten?

Krijg inzicht in je sterke kanten en valkuilen. * Wat zijn je sterke en minder sterke kanten? * Welke kansen en bedreigingen horen daarbij?

Competentietest

Wat zijn je belangrijkste competenties? Waarin onderscheid je jezelf ten opzichte van de gemiddelde Nederlander? Ontdek waar je goed in bent en zorg er voor dat je goed tot je recht komt.

Professionele studiekeuzetest

Wat wil je later worden? Speciale beroepentest voor jongeren van 14 tot en met 19 jaar.

Professionele werkwaardentest

Met deze professionele werkwaardentest kun je er achter komen welke bedrijfscultuur goed bij je past.

Solliciteren en jezelf verkopen

Anticipeer op dé standaardvraag; “Wat zijn je sterke en minder sterke kanten?”.

Beroepskeuzetest

Wat voor soort werk past het best bij je op basis van je persoonlijkheid?

Ook interessant

Alle managers zijn hetzelfde

Uit onderzoek van 123test naar kenmerken van managers in Nederland blijkt dat alle managers dezelfde duidelijke kenmerken delen.

Assessment oefenen

Verhoog je IQ score, scoor beter op een assessment. Doe deze gratis assessment oefeningen en maak kennis met de meest voorkomende onderdelen van een assessment.

Beschrijf jezelf in vijf woorden

Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan is het belangrijk dat je snel een volledige omschrijving van je eigen persoonlijkheid kunt geven.

De beroepskeuzetest; plan je loopbaan

Een verkeerde keuze is snel gemaakt en kost relatief veel moeite om te herstellen. Dit terwijl succes voorspelbaarder is dan menigeen denkt.

Diverse IQ tests

Hier vind je een overzicht met alle relevante tests op het gebied van IQ en intelligentie. Zoals anologieen, cijferreeksen, ruimtelijk inzicht, woordenkennis, syllogismen en figuurreeksen.

Diverse loopbaantests

Alle relevante tests op het gebied van loopbaan. Zoals o.a. een competentietest, sollicitatie test, ondernemerstest, ambitietest en een stresstest.

Diverse persoonlijkheidstests

Er bestaan zeer veel persoonlijkheidstests. Hier vind je een overzicht met de belangrijkste tests.

Een IQ van maar 100?

Veel mensen reageren teleurgesteld als ze een IQ score hebben van rond de 100. Wil je weten wat jouw IQ is? Doe dan deze IQ test.

Hobby interesse test

Van welk type activiteiten geniet je het meest? Maak van je hobby je beroep en ontdek wat je echt leuk vind.

Managementtest

Vergelijk jezelf met Nederlandse managers. * Test je managementstijl en managementkwaliteiten. Beschik je over de kenmerken van de Nederlandse manager?

Snelle competentietest

Met deze snelle competentietest zet je jouw beste competenties nauwkeurig op een rijtje. Je kiest uit een lijst van 62 van de meest voorkomende en gevraagde competenties op het gebied van werk en loopbaan.

Studiekeuzetest

Wat wil je later worden? Speciale beroepentest voor jongeren van 14 tot en met 19 jaar. Bepaal welk type werk en beroep bij jou past. Vergelijk jezelf met je leeftijdsgenoten. Uitgebreide lijst met voorbeeld beroepen en studies.

Vitaliteitsscan

Met deze Vitaliteitscheck krijg je snel een indruk van je vitaliteit. Hierbij wordt gekeken naar betrokkenheid, naar geestelijk en lichamelijk werkvermogen en hoe de organisatie, je privé-omstandigheden en leefstijl daar invloed op hebben.

Drinkende mannen zijn het slimst

Uit onderzoek van 123test naar IQ scores in Nederland is gebleken dat de hoogste IQ scores worden gevonden voor hoog opgeleide mannen van gemiddelde leeftijd (25-45 jr.).

Test jezelf

Test jezelf op 123test.nl. De grootste en meest betrouwbare Nederlandstalige testsite. Met meer dan 75 tests op het gebied van loopbaan, persoonlijkheid en IQ.

Assessment en capaciteitentest oefeningen

Doe deze gratis assessment oefeningen en maak kennis met 123Test