Petra van den Berg

Petra M.C. van den Berg
PMC’s Consultancy

Persoonlijk contact
Neem voor vragen of opmerkingen contact op met mij via het telefoonnummer +31611694233 Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Kennismaking
Neem voor een nadere kennismaking contact met mij op via mijn website of neem contact met mij op via mijn contactformulier. Ik zal dan z.s.m contact met je opnemen.

  

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar antwoorden op de volgende vragen: waarom ben ik ziek geworden en waarom lukt het mij niet om een vreugdevol leven te leiden ondanks al mijn juiste intenties en enorme wilskracht?

Gelukkig heb ik de antwoorden inmiddels gevonden en mindoplossingen met succes toegepast. Ondertussen is het al twintig jaar mijn missie om anderen te helpen bij deze zoektocht naar een vol gezond en succesvol leven. Als personal en business coach, ervaringsdeskundige en zakenvrouw leerde ik alles over eigenwaarde, het menselijk potentieel, het veld van alle mogelijkheden en de bijbehorende wetten: bijvoorbeeld de wet van de kracht van gedachten en de juiste mindset.

PMC’s ijzersterke wetten zijn bepalend voor geluk in zaken en privé.

Ik ben grondlegger van PMC’s MultiLaws, wetten voor geluk in zaken en privé. Wanneer je deze principes consistent toepast ontstaan er resultaten. Met behulp van deze wetten leer ik ondernemers, professionals, CEO’s, particulieren (en ook jou!) om zichzelf te bevrijden van blokkades, weerstanden en belemmerde overtuigingen en gedachten, waardoor de weg vrij wordt gemaakt naar een makkelijker leven vol kracht, gezondheid, innerlijke rust, vertrouwen en succes.

Wil jij GRATIS de eerste 10 ijzersterke wetten voor geluk ontvangen?
Klik dan hier.

Mijn laatste artikelen

Mijn laatste video's

Mijn boek

Dankjewel en leef winstgevend