EEN GREEP UIT ONZE MEEST POPULAIRE TITELS

MET MEER DAN 4.450 TITELS IS ER VOOR ELK WAT WILS

GEZONDHEID EN FITNESS

De nieuwste Gezondheid en fitness magazines uit Nederland.

Eten en drinken

De nieuwste Eten en drinken magazines uit Nederland.

Lifestyle

De nieuwste Lifestyle magazines uit Nederland.

Mode en beauty

De nieuwste Mode en beauty magazines uit Nederland.

Women's Health

Geniet van Women's Health - NL

Women’s Health heeft als doel de postmoderne vrouw te ondersteunen, inspireren, motiveren en begeleiden naar een krachtig leven vol zelfliefde. Health is niet alleen fysiek maar ook mentaal, social en spiritueel.

Onbeperkt toegang tot magazines

Lees, download en bewaar meer dan 4.450 magazines voor €9,99 per maand.
Vogue – NL

Vogue

Geniet van Vogue - NL

OVER VOGUE - NL Vogue Nederland is een ode aan schoonheid. Vogue is altijd vernieuwend, inspirerend en uitdagend. Adembenemende, grensverleggende fotografie is het handelsmerk, maar daarnaast is Vogue hét modemagazine met inhoud gemaakt voor vrouwen die gaan voor all things fashion.

Annuleer wanneer je wil

Geen verplichtingen

Cosmopolitan

Geniet van Cosmopolitan - NL

OVER COSMOPOLITAN - NL Cosmopolitan is het grootste life improvement platform voor de Millennial vrouw. Een platform dat vrouwen helpt en inspireert hun lifegoals te bereiken. Persoonlijke doelen van Millennials vormen het uitgangspunt bij alles wat we doen. We help young women to stand stronger in life.

Cosmopolitan – NL

Offline lezen

Nummers downloaden
Plus Magazine

Plus Magazine

Geniet van Plus Magazine

OVER PLUS MAGAZINE Plus Magazine brengt een aantrekkelijke mix van onderwerpen. De inhoud kenmerkt zich door objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. Alle onderwerpen worden behandeld vanuit het perspectief van de 50-plusser, waarbij voorop staat dat de lezer serieus wordt genomen. De redactionele pijlers: Mensen, Gezondheid, Reizen, Cultuur en Lifestyle.

Familietoegang

Tot 5 profielen

+Gezond

Geniet van +Gezond

OVER +GEZOND Wat is er belangrijker dan je gezondheid. Daar wil je alles over weten. +Gezond geeft praktische informatie en tips om gezond te worden en vooral gezond te blijven. Interviews met wetenschappers, onderzoekers, maar ook herkenbare en motiverende verhalen van lezers geven inzicht in een breed scala aan onderwerpen. Daarnaast heeft elk nummer een dossier waarin een speciaal thema wordt uitgelicht.

Onbeperkt lezen

Nieuwste nummers beschikbaar

Niet gevonden wat je zocht?

Klik dan hier